Hogy fogadnád azt, hogy elköltözne a gyereked akinek fizetted a jogsiját?
Úgy vagyok, hogy teljesen bedepiztem , neem még nem hallgatok szomcsi zenéket meg nem írom ki facebookra, hogy kiharapom meg szétvagdosom magam mint szakács a zöldségeket, de érzem, hogy ahol most lakok vagy az lesz, hogy örökké egy gyári melós leszek vagy örök munkanélküli, szüleim miatt félek elmenni, nagyon régimódiak, viszont a legjobb szülők akiket bárkinek ajánlanék, érettségi után eltűrték, hogy teherautó kamion és busz jogsikat megcsináljam úgy, hogy 700 ezerből 500 ezret ők fizettek ki, mellette csak ilyen s olyan munkám volt.. volt ki sem fizettek.. másfél évig tűrtek és most is, itthon vagyok takarítok meg vittem minden fele őket. 2 hete Apa azt mondta, hogy nem kell vinnem a munkába reggelente nem várja el, hogy felkeljek pihenjek csak. Ezzel elindított egy negatív folyamatot, úgy érzem arra sem vagyok jó, most, hogy jött a kijárási tilalom Anyáért sem tudok menni. Úgy érzem feladataim véget értek, munkát nem találok mert ez egy kis város itt még postást sem keresnek van egy gyártósor ahol 12 óra munka 3 napig majd 3 nap pihenő 12 órát állva kell eltölteni, nem merek belevágni mert nem tudok annyit állni. Így elköltöznék Budapestre buszsofőrnek. Nem tudom, hogy mondjam meg nekik, biztos szomorúak lennének még kamionozni szerettem volna , de lebeszéltek, próbáljam meg a egyetemet, felvételizzek.. de nem sikerült, még egy emelt érettségi..... nem sikerült ez megy 1 éve azaz 2. alkalommal.
Azért mertem feltenni ezt a kérdést annak tudatába, hogy itt 90% 15 évesen már külön élt saját cég birtokába, hátha akad olyan aki esetleg megélt ilyet.
Önző vagyok, tudom.
Én nem fizettem ki a fiam jogosítványát ( nem engedte), de adtam neki egy autót, hogy élete első autójára ne költsön, ezen gyakorloljon, majd ha eljön az ideje akkor vegyen egy jót ( Volvo V 40. adtam, a családi autót, mi nem használtuk) Ennek 3 éve. 2 hónapja szólt, hogy elköltözne, keres albérletet. Én vele együtt keresem a tökéletes házat. Szerintem is itt az ideje, hogy élje a saját életét, hiszen felnőtt 26 évesen már vannak önálló döntései.
Éld az életed. Ha fáj is a szülőknek, hogy elköltözöl, de be fogják látni, hogy ennek így kell lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!