Van szūlői eltartàs?
Nos Anyukàn semmilyen jovedelemmel nem rendelkezik egyedul maradt sajnos apukàm màr nem èl miòta az eszemet tudom ő volt a kenyèrkereső ő dolgozott mindih anyukam csak rokkant nyugdijat kapott majd elvettèk tőle azzal az indokkal hogy nincs szervi betegsège csak miòta megszūlt minket (ikerterhesseg) azota panikbeteg volt gyogyszereken èlt nyugtatòkon stb.van mèg 2 noverem is mindegyikőnknek csalàdja van.Az unokatesom azzal nyaggat hogy felnevelt minket megadott minket rantunk a sor segitsunk rajta ezzel tisztaba is vagyok de ha en sem tehetem meg anyagilag ensem ugyallok szinte engem is a parom tart el 2 .gyerekunket varjuk nemkapok semmit hogyan segitsek ? :( tavaly azzal tudtam seguteni rajta hogy nalam lakott a tèli időszakban hogy nelegyen hidegbe nyàron hazakoltozott de akk is en segitettem legtobbszor rajta.most megint tèl van ujra idekell hogy fogadjam 4ből csak en tudom ezt megtenni a legidosebb noverem ajtot sem nyit anyukamra jelenleg a kozepso tesomnal lakik de x ideig lebet csak amig a foberlojuk nemjon haza aztan ujra rajtam a sor az ikertesom elkoltozott messzebb van. De parom mar szova tette hogy o is sajnalja persze de ez mindig nem allapot hogy rajtunk legyen hogy nemis velem lakik hanem a csaladommal
(tobbszor adtunk mar helyet mikor melyik tesomnak)
De mit tehetnèk hogy jo legyen mindenkinek? Csak az anyukam bar sajnos ő nem igy allt hozzank mikor mi laktunk otthon volt hogy elzavart minket magàtòl es alberletet kelett keresnunk mindonknek csaladostol, mit tanàcsoltok?
Van valami szülőtartás törvény. De azt a bíróság határozza meg. Összeget, stb.
Nekem üzente a muterom, hogy van szülőtartás. Visszaüzentem, hogy a bíróságon találkozunk. Azóta csend van. Ez kb 5-6 éve volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!