Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tudnék még csinálni a...

Mit tudnék még csinálni a szüleimmel?

Figyelt kérdés

Egyszerűen már elviselhetetlen számomra az, ahogy “nevelni” próbálnak. Nem tudom velük megértetni, hogy nem jó amit csinálnak, pedig tényleg milliószor próbáltam velük beszélni erről, de ők el vannak azzal, hogy teljesen normális amiket csinálnak. Rettenetesen korlátozva vagyok, utálok itthon lenni, pont miattuk. Bekamerázták a lakást derekt azért hogy megtudjanak figyelni, pedig semmi okot nem adtam arra, hogy megkelljen figyelni, mindent hallanak és látnak, így semmi magánszférám sincs. Próbáltam máshogy látni a dolgokat, hogy csak jót akarnak nekem, meg ilyenek, de egyszerűen nem megy. Nincs olyan ismerősöm aki szerint normális lenne amiket csinálnak. És tényleg, már nem tudom mit tudnék csinálni, hogy megértsék végre, hogy ez nem állapot amit művelnek velünk. Menjek el pszichológushoz, hátha ő tudna velük beszélni? Vagy ilyenkor mi a teendő?

17/L

2020. nov. 7. 13:26
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Emlegeted a nevelési módszerüket, de végig csak a kameráról van szó. Ez nem egy nevelési módszer. És ahogy leírtad, szerintem nem téged követnek vele nyomon. Ha ennyi az egész, akkor te gondolod túl, viszont ha van más kiakasztó dolog is, amit csinálnak, akkor a kamera lenne a legkevesebb.
2020. nov. 8. 17:37
 22/23 qkker1 ***** válasza:
100%

"De ha a szobádban,fürdőben nincsen kamera akkor meg mivan?"

Lebukik, hogy mennyi pasi járkál hozzá!

2020. nov. 8. 17:44
 23/23 anonim ***** válasza:
35%
Semmit. Neked magaddal kellene tudnod csinálni valamit. Tanulj! :D Ez nagy segítség abban, hogy később felvegyenek fősulira/egyetemre. Ott meg lehetsz koleszos (megfelelő távolságra kell menni otthonról). Lesz szabad életed, már amennyire a szobatársak miatt ez lehetséges, de nem lesz kontroll, szobafogság stb... :D
2020. nov. 10. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!