Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tudnék még csinálni a...

Mit tudnék még csinálni a szüleimmel?

Figyelt kérdés

Egyszerűen már elviselhetetlen számomra az, ahogy “nevelni” próbálnak. Nem tudom velük megértetni, hogy nem jó amit csinálnak, pedig tényleg milliószor próbáltam velük beszélni erről, de ők el vannak azzal, hogy teljesen normális amiket csinálnak. Rettenetesen korlátozva vagyok, utálok itthon lenni, pont miattuk. Bekamerázták a lakást derekt azért hogy megtudjanak figyelni, pedig semmi okot nem adtam arra, hogy megkelljen figyelni, mindent hallanak és látnak, így semmi magánszférám sincs. Próbáltam máshogy látni a dolgokat, hogy csak jót akarnak nekem, meg ilyenek, de egyszerűen nem megy. Nincs olyan ismerősöm aki szerint normális lenne amiket csinálnak. És tényleg, már nem tudom mit tudnék csinálni, hogy megértsék végre, hogy ez nem állapot amit művelnek velünk. Menjek el pszichológushoz, hátha ő tudna velük beszélni? Vagy ilyenkor mi a teendő?

17/L

2020. nov. 7. 13:26
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
85%
Én azért kíváncsi lennék, miért kameráztak be a lakást. Ez totál nem normális dolog, vagy pedig van rá nyomós okuk. Amúgy hamarosan 18 leszel, és elkoltozhetsz.
2020. nov. 7. 13:29
 2/23 anonim ***** válasza:
14%
Sokan bekamerázzák a lakást. Menj el pszichológushoz, mert üldözési mániád van.
2020. nov. 7. 13:45
 3/23 anonim ***** válasza:
93%

Most vagy azért kameráztak be,mert betegek,vagy azért mert te csináltál valamit (és itt úgy adod elől,hogy nem csináltál semmit).

De tegyük fel,hogy semmit nem csináltál. Csak a költözés maradt,mint megoldás,szóval...

2020. nov. 7. 14:00
 4/23 anonim ***** válasza:
93%

Hat ha mondjuk a 15-16 eves gyerekem allandoan az engedelyem nelkul “kiszokne” otthonrol, lehet en is bekameraznam a lakast. Tudni kene az okokat egyebkent. Illetve ezen kivul mi az, amiket csinalnak meg, es szerinted igazsagtalan?

De el tudom kepzelni, hogy szinte ok nelkul leteznek ennyire kontrollmanias szulok, sok a beteg ember a vilagban, de szerencsere nincsen tapasztalatom ezzel kapcsolatban.

2020. nov. 7. 14:04
 5/23 anonim ***** válasza:
58%
Ismerősömnél a betörők ellen van bekamerázva a lakás. Lehet, hogy csak képzeled, hogy miattad csinálták.
2020. nov. 7. 14:12
 6/23 anonim ***** válasza:
93%

Pont azt akartam írni, mint a 3.

Két lehetőség van:

- van valami probléma a fejükben

- valamit kihagytál a sztoriból, és okuk van rá

Bár szerintem ez, hogy sehova nem engednek el, és még be is kameráznak, nem egy megszokott büntetés normális embereknél

2020. nov. 7. 14:23
 7/23 anonim ***** válasza:
87%
Nincs veled egykorú vagy hasonló korú rokonod, akivel nem ezt csinálják a szülei, mint veled? Kérjed meg az ő szüleit, hogy legyenek a segítségedre, vagy a szüleidnek állítsd be példaképként az ő szüleit.
2020. nov. 7. 14:59
 8/23 anonim ***** válasza:
12%
#7: Nem kell a másikat hülyének nézni és így manipulálni.
2020. nov. 7. 15:01
 9/23 anonim ***** válasza:
94%
Mit jelent az, hogy bekamerázták a lakást? A bejáratot, a kertet? Vagy a nappalit, a fürdőt és a szobádat is? Mert nem mindegy.
2020. nov. 7. 15:20
 10/23 anonim ***** válasza:
23%
Bekamerázták, és a rólad készült intim képeket a darkweben terjesztik. Bizony.
2020. nov. 7. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!