Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tudnék még csinálni a...

Mit tudnék még csinálni a szüleimmel?

Figyelt kérdés

Egyszerűen már elviselhetetlen számomra az, ahogy “nevelni” próbálnak. Nem tudom velük megértetni, hogy nem jó amit csinálnak, pedig tényleg milliószor próbáltam velük beszélni erről, de ők el vannak azzal, hogy teljesen normális amiket csinálnak. Rettenetesen korlátozva vagyok, utálok itthon lenni, pont miattuk. Bekamerázták a lakást derekt azért hogy megtudjanak figyelni, pedig semmi okot nem adtam arra, hogy megkelljen figyelni, mindent hallanak és látnak, így semmi magánszférám sincs. Próbáltam máshogy látni a dolgokat, hogy csak jót akarnak nekem, meg ilyenek, de egyszerűen nem megy. Nincs olyan ismerősöm aki szerint normális lenne amiket csinálnak. És tényleg, már nem tudom mit tudnék csinálni, hogy megértsék végre, hogy ez nem állapot amit művelnek velünk. Menjek el pszichológushoz, hátha ő tudna velük beszélni? Vagy ilyenkor mi a teendő?

17/L

2020. nov. 7. 13:26
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Amióta az eszemet tudom itt élünk és egyszer sem volt betörés nálunk. A másik dolog, hogy soha nem szöktem el itthonról, mivel félek, hogy utána mit csinálnának velem a szüleim. Anyám állítása szerint nem miattam lett az a kamera oda szerelve, de nem mondja el az igazi okát. Szóval akkor ötletem sincs mi miatt lehet, de nagyon frusztráló, hogy ott van, és mindent hallanak és látnak.
2020. nov. 7. 22:00
 12/23 A kérdező kommentje:
És konkrétan minden pici szirszarért képesek velünk ordítani és mindennek elhordani. Úgy csinálnak mintha a világ legrosszabb gyereke lennék... pedig szerintem semmi olyan egetrengető rosszat nem szoktam csinálni. Annyi, hogy cigizem, és ha lehetne minden időmet a barátaimmal tölteném, és ez nem tetszik nekik. De nem hiszem, hogy emiatt, most egy olyan szörnyű gyerek lennék. Ezen kívül alig engednek valahova... egyszer édesanyám azt mondta, hogy ők azt csinálhatnak amit akarnak, mivel ők felnőttek. Én meg megkérdeztem, hogy ha ők azt csinálhatnak amit akarnak, akkor én miért nem? És azt mondta, hogy azért, mert gyerek vagyok. Szóval ez azt jelenti, hogy csak azért mert még nem vagyok legalább 18 éves, nem vagyok ugyanolyan ember, ugyanolyan jogokkal? Vagy mi?
2020. nov. 7. 23:05
 13/23 anonim ***** válasza:
67%
Kivárni, amíg leérettségizel, munkába állni, elköltözni. (Pszichológushoz nem mehetsz szülői beleegyezés nélkül.)
2020. nov. 8. 00:06
 14/23 qkker1 ***** válasza:
100%

"Anyám állítása szerint nem miattam lett az a kamera oda szerelve,"

Még mindig nem közölted velünk, hogy hol van az az oda!?

2020. nov. 8. 10:12
 15/23 A kérdező kommentje:
A nappaliban van a kamera. Bármit csinálunk végig kell mennünk a nappalin. Úgyhogy..
2020. nov. 8. 10:47
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem a lakást kamerázták be, hanem 1 db szobát. Sokkal logikusabb, hogy a betörők miatt. Mit csinálsz te a nappaliban, amit nem akarsz, hogy lássanak? Nincs saját szobád?
2020. nov. 8. 11:18
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Neked tényleg üldözési mániád van!

A nappali van csak bekamerázva. A te szobád nem, és semmi más nem.

2020. nov. 8. 11:37
 18/23 A kérdező kommentje:
Ha a betörők ellen lenne, akkor miért nem rakták csak simán a bejáratiajtóhoz vagy ilyesmi? Meg miért pont most? Amikor MINDIG van itthon valaki, az online suli miatt meg minden. 17 évig nem féltették a lakást, csak most? Vagy mi?
2020. nov. 8. 16:15
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Online suli van? Tényleg? Érdekes, nálunk nincs. 17 évig nem voltál 17 éves, és most az vagy. Én 17 évig nem készítettem töltött paprikát, aztán meg készítettem. Nem válaszolsz arra a logikus kérdésre, hogy úgy mégis mit csinálsz a nappaliban, amit nem láthatnak. Mert az, hogy keresztülmész rajta, nem tűnik olyan rejtegetnivalónak.
2020. nov. 8. 16:22
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
De ha a szobádban,fürdőben nincsen kamera akkor meg mivan?
2020. nov. 8. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!