Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nekik van igazuk?Én tolom túl?

Nekik van igazuk?Én tolom túl?

Figyelt kérdés

3 hònappal ezelött kaptam idöpontot a reumatologiàra mert iszonyuan fàj a nyaki gerincem..

Sajnos ugy jõtt ki a lépés hogy az Unokàimra kellett vigyàznom mert betegek lettek.A lànyom home officeban dolgozik a màsik szobàban...mi vigyàzzunk a férjemmel a gyerekekre.A reumàra az idöpont pont alvàs idöre esett volna..a férjem közölte ha elmegyek akkor ö is elmegy nem vigyàzz ràjuk.a lànyom meg megsértödött hogy nem hagyom dolgozni...öt nem érdekli a nyügjeim van elég baja

Na ezt lehet elég kuszàn irtam le.de nagyon ideges vagyok...nagyon rosszul esik a hozzààllàsuk..

2020. nov. 6. 13:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nincs igazuk! Pont hogy neki kellett volna neked segítenie, elkísérni a kórházba esetleg.. megértem a helyzetedet, hogy az unokák miatt miért nem keményítesz be, de ez baromira nagy bunkóság volt a részükről, én sose tudnék anyumhoz ilyet hozzávágni
2020. nov. 7. 01:15
 12/19 anonim ***** válasza:

9!

Azért esélyes, hogy a nagymama közölte anno a lányával, hogy 3 hónap múlva orvoshoz megy. Az meg kb 100%, hogy az apjának egy szot se szolt eg a draga gyermek, hiszen kb evidens, hihy a nagymama vigyáz az unokára, nem a nagypapa

2020. nov. 7. 06:57
 13/19 anonim ***** válasza:
50%
#12 ez miért evidens?
2020. nov. 7. 07:42
 14/19 anonim ***** válasza:

13!

Azt írtam "kb" evidens. Esélyes hogy 1000 nagyszülőpárból 1-nél fordul elo, hogy a nagypapa az, aki az unokara felugyel. Ha picit olvasgatsz itt, akkor a nagyszülős kérdések 99%-a is a nagymamára vonatkozik, legyen az a nő anyja, vagy az anyósa.

2020. nov. 7. 07:45
 15/19 anonim ***** válasza:
50%
12 és a nagymama sem szólt a drága férjének erről? Nem tudom, miért pontoztatok le, milyen béna családban éltek, én nem mondom, hogy a nagypapáink profi óvodapedagógusok, de ha van otthon kaja a hűtőben, akkor simán elvoltak 2-3 éves kor felett az összes gyerekkel egyedül is.
2020. nov. 7. 10:52
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

15!

Először is nem a nagymama dolga az unoka felügyeletének megoldása.

Másodszor ha anyuka úgyis otthon van home office-ban, akkor nem nagy kunszt alvás időben a saját gyerekeire vigyázni.

Harmadszor nem értem, mi köze ehhez a nagymama férjenek, aki a, lehet hogy nem is a gyerekek nagyapja és b, a leírtakból egyértelműen látszik, hogy sosem szokott a gyerekekre vigyázni.

Negyedszer nem derült kia történetből, milyen korú gyerekekről van szó.

Ötödször a férfiak nagy átlaga nem ugrik ki a bőréből, ha gyerekre kell vigyáznia, meg akkor sem, ha ez a saját gyereke.

Végül tökmindegy, a kérdező 3 hónappal ezelőtt kapta az időpontot, a lanya megoldhatta volna a gyermekfelügyeletet.

2020. nov. 7. 12:42
 17/19 A kérdező kommentje:

Természetesen a férjem tudta,hogy van idöpontom...hiszen honapok òta jajgatok a fàjdalomtól.Az Unokàk 4 és 2 évesek..

Màr amikor kiderült hogy a covid gyanu miatt(ovónéni lehet az)nem mehetnek oviba,bôlcsibe.. màr akkor jeleztem hogy nekem idöpontom van.

2020. nov. 8. 06:33
 18/19 anonim ***** válasza:
44%
Az eredeti kérdésben még a gyerekek voltak betegek... Kezd kamuszaga lenni a dolognak....
2020. nov. 8. 06:38
 19/19 A kérdező kommentje:

Kedves 18-as grat a megfigyelõ képeségéhez..valóban azt irtam...mert nem tartottam fontosnak...igaza van.

Na szóval a bölcsöde zàrva mert covid gyanus eset àll fent..az ovoda nyitva de folyik a gyermek orra és most sokkal nagyobb a szigor nem mehet.

Szóval nem "kamu" amit irtam..nem is értem mi értelme lenne "kamuból"egy ilyen kérdést feltenni.

2020. nov. 8. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!