Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Valláskritika » Miért gondolják azt egyes...

Miért gondolják azt egyes vallások, hogy csak nekik lehet igazuk? Továbbá mivel bizonyítható az, hogy az egyház világa hazug, képmutató?

Figyelt kérdés
2014. máj. 30. 00:38
 1/5 anonim válasza:
40%
nem az?:D az egész egy nagy hazugságra épül... amivel igazából nem is lenne baj HA: ez a sok pedomaci nem lopna/csalna annyit mint a politikusok. elképesztő hogy hogy tudják manipulálni az embereket...
2014. máj. 30. 02:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyszer olvastam hogy egy pap bevallotta, annyira magányosnak érezte magát, hogy a templomának szánt adományokból lopott, amin elment kurv*zni és inni...
2014. máj. 31. 01:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Nyilván, ha azt mondanák, hogy nincs igazuk, akkor senki sem követné őket.

Az Egyházat meg azért állítják be hazugnak, hogy a bizonytalan híveket áttérítsék a maguk oldalára. "Az Egyház hazug, meg pedofilok, meg lopnak, meg gyilkolnak, na de majd mi megmutatjuk az igazságot!" - ugyanaz a marketingfogás, mint a reklámoknál.

2014. máj. 31. 20:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Minden vallás a saját képzelgéseit mantrázza, és próbálja túlharsogni a többit. Felmerülhet, hogy miért? A válasz a hatalom, minél több birka van a nyájában, annál jobban irányíthatnak.
2014. jún. 1. 08:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Ezt értem, de alapvetően minden vallásról tudnak elítélően nyilatkozni. Sokaktól hallottam, miszerint az egyházhoz tartozók ugyanolyan hipokriták mint a többiek és ők is meglopják a népet, ugyanakkor alá tudják-e az állításukat támasztani bizonyítékokkal?
2014. jún. 1. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!