Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya nem mondja el, hogy...

Anya nem mondja el, hogy van/ki a pasija, mit kéne tenni?

Figyelt kérdés
Anyukámnak már legalább 5 éve van egy pasija de nem akarja bemutatni és még azt sem ismeri el, hogy van (konkrétan nem kérdeztem rá, mert kínos lenne sztm). Ezzel még nem is lenne akkora gond de rólam és a tesómról is beszél neki, hogy mit csinálunk mivan velünk, éppen milyen a lelkivilágunk stb. és ez engem nagyon frusztrál mert nem tudom kinek tálal ki rólam és milyen dolgokat. Egyszer már megmondtam neki, hogy ne csinálja de azóta is csinálja. Még nem is ismerem(vagyis pont attól félek, hogy tudom ki az és talán még felesége is van)de már is irritál a pasas. Meg anyám is, mert amikor felhívja a csávó az a legfontosabb hogy felvegye a telefont. Máe nagyon irritál de közbe meg bennem van hogy nyilván anyámnak is van lelki világa és csak nincs önbizalma elmondani vagy hogy szégyenli (ha esetleg házas a a csávó) de amikor meghallom hogy rólam beszél meg amikor beszélek anyámhoz és azonnal ott hagy ha hívja akkor nagyon felcseszem magam. Szerintetek hogy kéne ezt kezelni?

2020. nov. 4. 17:26
1 2
 11/20 Savlekotő ***** válasza:
77%
Valószínű hogy itt a manusnak felesége gyerekei vannak,és csak ágyra járásról szól a dolog akkor van ez a titkolózás,ne hogy mindkettő a pad alá essen.
2020. nov. 4. 18:08
 12/20 anonim ***** válasza:
15%
"amikor beszélek anyámhoz és azonnal ott hagy ha hívja akkor nagyon felcseszem magam." Miért te talán nem veszed fel ha hivnak és éppen mbeszélgetsz valakivel? Nem irtad, hogy mennyi idös vagy de az ilyen nagyon felcseszem magam dolgokrol szerintem le kellene szoknod dedoska!
2020. nov. 4. 18:16
 13/20 anonim ***** válasza:
58%
Ez ugyanolyan, hogy gondolom a kérdező se mutat be feltétlen mindenkit, + ő is beszél másoknak róla.
2020. nov. 4. 18:52
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a dolgot anyunak kéne kezelni,(ennél jobban azért) nem Neked...

Gondolom nem ovisok vagytok, megértenétek, ha normálisan elmondana annyit amennyit tudhattok.

2020. nov. 4. 18:53
 15/20 A kérdező kommentje:

Igazából azon kívül, hogy kibeszél a többi az csak ilyen ráadódó plusz ami önmagában nem igazán zavarna.

Nem tudom, lehet csak azért van túlságosan félek, hogy mit gondolnak rólam az emberek.

Néha bűntudatom van hogy ilyeneket gondolok és azt gondolom, hogy csak én vagyok túl érzékeny és irracionális, de máskor meg úgy gondolom, hogy teljesen igazam van.(Ami persze nem biztos hogy igaz XD)

2020. nov. 4. 19:04
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

"Anya nem vagyunk már kisgyerekek, miért nem lehet megmondani ki a pasid, de bárki is legyen, nem szeretném ha rólam vagy velem kapcsolatban beszélnétek?"

(Amúgy tuti nős..., és valószínű ismeritek is, meg a családot, ezért titkolja, de ha már titkolni akarja, titkolhatná úgyis, hogy egyáltalán semmit ne tudjatok pasiügyben)

2020. nov. 4. 19:11
 17/20 anonim ***** válasza:
2%
Valaki mondja már meg hogy meg is mi köze van hozza a kérdezőnek mert nagyon nem értem
2020. nov. 4. 19:19
 18/20 anonim ***** válasza:
16%
A kérdezőnek mi köze hozzá? Semmi.
2020. nov. 4. 20:10
 19/20 Savlekotő ***** válasza:
68%
De van köze hozzá mert kibeszélik,kettő ha kiderül hogy anyuci mai nőkhöz méltón nős emberrel szórakozik őt is lehuzza a mocsokba és majd akkor róla is mondják a véleményt,csak ennyi köze van hozzá. Nem a p na meg a farok kéne első helyen állni ott ahol gyerekeket kéne nevelni.
2020. nov. 4. 20:15
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem a szitut.... Te csak gondolod, hogy van valakije, de azt biztosan tudod, hogy kibeszél neki telefonon keresztül úgy, hogy te is ott vagy és hallod. Ha így van miért nem szólsz ott és akkor neki?

Ha anyud elmondaná, meg a nyakadra vinné a pasit, az lenne a bajod.

Tudom milyen a kamaszkor, most minden sz@r,mindenki hülye, mindent te tudsz csak.... Elmúlik kiscsillag. Foglalkozz magaddal, anyádnak hagyd meg a magánéletét, semmi közöd hozzá. Szerintem csak gondolod, hogy kibeszél, megnyugtatlak, nem körülötted forog a világ még ha azt is szeretnéd.

2020. nov. 6. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!