Anya nem mondja el, hogy van/ki a pasija, mit kéne tenni?
Ezt a dolgot anyunak kéne kezelni,(ennél jobban azért) nem Neked...
Gondolom nem ovisok vagytok, megértenétek, ha normálisan elmondana annyit amennyit tudhattok.
Igazából azon kívül, hogy kibeszél a többi az csak ilyen ráadódó plusz ami önmagában nem igazán zavarna.
Nem tudom, lehet csak azért van túlságosan félek, hogy mit gondolnak rólam az emberek.
Néha bűntudatom van hogy ilyeneket gondolok és azt gondolom, hogy csak én vagyok túl érzékeny és irracionális, de máskor meg úgy gondolom, hogy teljesen igazam van.(Ami persze nem biztos hogy igaz XD)
"Anya nem vagyunk már kisgyerekek, miért nem lehet megmondani ki a pasid, de bárki is legyen, nem szeretném ha rólam vagy velem kapcsolatban beszélnétek?"
(Amúgy tuti nős..., és valószínű ismeritek is, meg a családot, ezért titkolja, de ha már titkolni akarja, titkolhatná úgyis, hogy egyáltalán semmit ne tudjatok pasiügyben)
Nem értem a szitut.... Te csak gondolod, hogy van valakije, de azt biztosan tudod, hogy kibeszél neki telefonon keresztül úgy, hogy te is ott vagy és hallod. Ha így van miért nem szólsz ott és akkor neki?
Ha anyud elmondaná, meg a nyakadra vinné a pasit, az lenne a bajod.
Tudom milyen a kamaszkor, most minden sz@r,mindenki hülye, mindent te tudsz csak.... Elmúlik kiscsillag. Foglalkozz magaddal, anyádnak hagyd meg a magánéletét, semmi közöd hozzá. Szerintem csak gondolod, hogy kibeszél, megnyugtatlak, nem körülötted forog a világ még ha azt is szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!