Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy lány a fiúbarátjának...

Ha egy lány a fiúbarátjának mondja, hogy most nincs pasija, az lehet felkérés a keringőre?

Figyelt kérdés

tehát a lány mesél a fiúbarátjának pl "szakitottam a barátommal", vagy egy nemrégiben végetvetett kapcsolatának "az egy hülye pasi volt, felhúzhatja magát!".

De mondok egy cifrábbat: az A pasi többet akart a lánytól, de a lány nem őt választja, hanem B pasit. Végül szétmentek, és úgy mondja az A-nak.

Ezek lehetnek apró jelek?

2015. febr. 22. 19:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kérdésben a válasz! Barátod! Kinek mondja el ha nem egy barátnak? Nem feltétlenül apró jel ez.
2015. febr. 22. 19:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet szimplán a bizalom jele, de akár "felkérés is a keringőre". Ha vab egy jó haverom, akkor elmondom neki, hogy szétmentem xy-nal.
2015. febr. 22. 19:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Próbálkozz a lánynál, hátha. Egyébként sajnos nem biztos, hogy ezek jelek, vagyis lehet, hogy csak azért mondja el neked, mert barátok vagytok, de nem azért, mert többet szeretne tőled. De az érzések változhatnak, nekem is volt már olyan esetem, hogy próbálkoztam egy lánynál, elutasított, összejött egy másik sráccal, sose jött el velem sehová, amikor hívtam, aztán meg mikor megnyíltam neki, és megértett, hogy miért vagyok olyan, amilyen, akkor ő vetette fel, hogy menjünk el x helyre, és lehet, hogy több is kialakulhatott volna köztünk, csak hát megvan a barátja, és inkább kihagytam. Csak azt tudom neked tanácsolni, hogy próbáld meg, nagy vesztenivalód nincs, legfeljebb megint lekoptat, de azért ne éld bele magad előre a sikerbe.
2015. febr. 22. 19:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Egy lánybarátjának is elmondhatja, vagy a szüleinek vagy a tesójának, hogy most nincs pasija. Szerinted akar tőlük valamit?
2015. febr. 22. 20:23
 5/5 A kérdező kommentje:
volt már ilyen. "randin" mondta egy másik lány, hogy dobta a pasiját, persze a legendás "amúgyis tök jól megvagyok egyedül, nem kell pasi" is előjött, amúgy meg kiderült, többet akart tőlem...
2015. febr. 23. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!