Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barőtnőm 12 éves van egy barátja de nem tetszik neki az hogy a barátaival rosszul bánik a pasija szakítani akar vele de nem tudja hogy hogy mondja el neki és nem tudok mit tanácsolni neki mit mondjak neki?
Biztos kene parkapcsolat 12 évesen...
WTF!??!?!
Inkabb tanuljatok es alapozzatok a jovotoket...
Es nem hiszem hogy bele kene szólni az ő dolgukba.
16F
#2:Mert te aztán olyan idős vagy :D
Az tény,hogy lehet,hogy még fiatalok ehhez,de ha boldogok,hadd szeressék egymást,hisz ti is voltatok anno 12 évesek,és ne mondjátok nekem,hogy nem tetszett nektek akkor senki.. ;)
A kérdésedre a válaszom,hogy helyetted nem tudjuk megoldani az ő problémájukat...ráadásul nem is neked kéne ezzel foglalkoznod.Megértem,hogy segíteni akarsz a barátnődnek,de lehetőleg ne gyk-n tedd fel az ilyen kérdéseidet,mert nagyon sokan fognak belekötni és kevesen fognak igazán segíteni. :/ Annyit mondhatsz a barátnődnek,hogy mondja meg a barátjának,hogy nem tetszik neki a viselkedése,ahogy a barátaival bánik.(Azt nem teljesen értettem,hogy a fiú a saját barátjaival bunkó vagy a barátnőd barátaival??)
A barátnőd legyen őszinte,és ne féljen elmondani azt,ami zavarja.Csak nyíltan és őszintén mondja el a problémáját a fiúnak,ha kedvesen mondja neki,csak megérti...ha meg nem,akkor még nem érett egy kapcsolatra és mondja meg a lány,hogy neki ez nem tetszik,és nem szeretne vele tovább együtt maradni.Remélem segítettem valamennyit. :)) 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!