Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"A szív azt akarja amit akar". Ez mit jelent?
Angolul így van:...The heart wants what it wants.
De ez mit jelenthet szerintetek?
Mire vonatkozhat?
A barátnőm dekorálta ki a szobáját ezzel az idézettel
Pontosan azt jelenti amit jelent..:D Szerintem csak ki akarta díszíteni a szobáját. De ha mögöttes tartalmat szeretnénk keresni, lehet neki valamilyen motivációt, löketet ad ez minden reggel ahogy látja, lehet ő mögé lát valami dolgot, hogy a szívére hallgasson, ne az eszére, vagy mit tudom én..:D
Talán amit én bele tudnék képzelni ebbe az idézetbe:
Nem te befolyásolod, azt amit akarsz, hanem a belső kialakult éned ami itt "szívként" egy szóban össze lett foglalva, a belső hangod, tehát te magad, azt csinálsz amit akarsz, teljesen bízva a belsődben..(Nem az ésszerű éned, amivel gondolkozol dönti el hogy mit akarsz, hanem a szíved, a belső hangod, amit gondolatokkal nem tudsz lefesteni, ami olykor irányítja a gondolataidat is.. Pl ha egy csajt nem tudsz kiverni a fejedből, akkor azt a szíved súgja..) stb stb.. Valami ilyesmi, komplikált megfogalmazni, de nem olyan nehéz értelmezni..;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!