Mitol megy fel a szivveresem akar 170-ig is?
Figyelt kérdés
Egy eve ereztem elsonek h a pulzusom felment 170-180-ra. Hirtelen kezdodik, es nagyon erzem h ver a szivem. Ekkor szoktam megmerni vernyomas merovelk ami kimutatja h jol erzem. Kb fel oraig szokott tartani majd elmulik (nagyon hirtelen). Mondtam az orvosnak de csak annyit mondott hogy ,,ilyen elofordul". Mitol lehet ez?2015. ápr. 8. 17:06
1/8 anonim válasza:
Mi történik olyankor mikor így felmegy?
2/8 A kérdező kommentje:
Semmi sem. Pl felulok az agyban, vagy felallok egy szekbol... Csak azt erzem olyankor h kiugrik a helyerol.
2015. ápr. 8. 17:16
4/8 A kérdező kommentje:
Ram nem jellemzo a stressz. Nyugott termeszetu vagyok, idegeskedni sem szoktam.
2015. ápr. 8. 17:20
5/8 anonim válasza:
Lehet nem ártana magneziumot szedni. Lassítja a szívverést és maga a magnezium hiány okozhat szabálytalan szívverést.
6/8 anonim válasza:
Nekem mitrális prolapsus szindrómám van, az okoz ilyen tüneteket, de 100 másik oka is lehet. Mindenképpen ki kellene vizsgáltatnod magad, ne hallgass az orvosodra.
7/8 A kérdező kommentje:
Egy probat meger a magnezium :)
2015. ápr. 8. 17:25
8/8 A kérdező kommentje:
En is gondoltam h egy nagy kivizsgalas jo lenne, mert olvastam a neten egy olyan szivproblemat ami pont ilyen, az en kotomban kezdodik es ugyan ilyenek a jelei. De sztem attol meg mas is okozhat ilyeneket.
2015. ápr. 8. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!