Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya nem mondja el, hogy...

Anya nem mondja el, hogy van/ki a pasija, mit kéne tenni?

Figyelt kérdés
Anyukámnak már legalább 5 éve van egy pasija de nem akarja bemutatni és még azt sem ismeri el, hogy van (konkrétan nem kérdeztem rá, mert kínos lenne sztm). Ezzel még nem is lenne akkora gond de rólam és a tesómról is beszél neki, hogy mit csinálunk mivan velünk, éppen milyen a lelkivilágunk stb. és ez engem nagyon frusztrál mert nem tudom kinek tálal ki rólam és milyen dolgokat. Egyszer már megmondtam neki, hogy ne csinálja de azóta is csinálja. Még nem is ismerem(vagyis pont attól félek, hogy tudom ki az és talán még felesége is van)de már is irritál a pasas. Meg anyám is, mert amikor felhívja a csávó az a legfontosabb hogy felvegye a telefont. Máe nagyon irritál de közbe meg bennem van hogy nyilván anyámnak is van lelki világa és csak nincs önbizalma elmondani vagy hogy szégyenli (ha esetleg házas a a csávó) de amikor meghallom hogy rólam beszél meg amikor beszélek anyámhoz és azonnal ott hagy ha hívja akkor nagyon felcseszem magam. Szerintetek hogy kéne ezt kezelni?

2020. nov. 4. 17:26
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha sejted ki az, kérdezz rá név szerint, hogy xy az ugye?
2020. nov. 4. 17:32
 2/20 anonim ***** válasza:
98%

Két megoldás van.

1. Elfogadod. Ne érdekeljen, hogy egy idegen mit gondol rólad.

2. Beszélsz vele. Annyiszor, amennyiszer kell. Megmondod neki, hogy neked ezek nagyon kényes dolgot és örülnél ha nagyobb diszkrétséggel kezelné őket.

2020. nov. 4. 17:34
 3/20 anonim ***** válasza:
16%
Semmit. Miért kötné az orrodra?
2020. nov. 4. 17:37
 4/20 anonim ***** válasza:
81%
Semmit. Te is csak annyit mondj el enki amit muszáj,és nem baj ha tovább adja.
2020. nov. 4. 17:38
 5/20 anonim ***** válasza:
61%

#3 Talán azért, mert a kérdező anyja egy számára ismeretlen emberrel beszéli ki a lelki világát. Ezért. Elmondja az anyjának a problémáját, aztán az pofátlan és sunyi módon továbbadja a kanijának, akiről mellesleg senki nem tud semmit.

Kérdező! Próbálj ki sok féle módszert. Nyugodt beszélgetés, agresszív veszekedés, akár érzelmi zsarolás is. Nem vagyok a híve az agressziónak, de az én anyámnál is csak ez működött. Semmibe néztem, játszottam a sértettet,üvöltöttem vele. Nálunk mondjuk nem használt semmi, de neked kitartást kívánok. :)

2020. nov. 4. 17:45
 6/20 anonim ***** válasza:
61%
Ha nem beszél róla nektek, honnan tudod, hogy beszél-e rólatok neki?????
2020. nov. 4. 17:54
 7/20 anonim ***** válasza:
1%

Semmi közöd hozza neki sincs semmi köze a te maganeletedhez (ha elmúltál 18)

Majd ő eldönti mit mond el és mikor fordított esetben is így mukodik főleg hogy ő az anyukad nem kétheted szamon és nem köteles mindent az orrod ra kötni hagyjad békén foglalkozz a saját dolgod dal elmondja amikor akarja

2020. nov. 4. 18:00
 8/20 anonim ***** válasza:
92%
Általában akkor van ez a nagy titkolózás, meg csak a telefonhívások, ha házas az illető. Gyanítom, anyád csak egy szerető.
2020. nov. 4. 18:00
 9/20 Thispain ***** válasza:
100%
#6 Olvasd el a leírást is.
2020. nov. 4. 18:01
 10/20 Savlekotő ***** válasza:
93%
Addig örülj míg nem viszi a nyakatokra,mint a legtöbb nő ahol a gyerek az utolsó a jöttment alkalmi pasik az első,és legtöbbje selejt alkoholistát szed össze mert az akad..
2020. nov. 4. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!