Anya nem mondja el, hogy van/ki a pasija, mit kéne tenni?
Két megoldás van.
1. Elfogadod. Ne érdekeljen, hogy egy idegen mit gondol rólad.
2. Beszélsz vele. Annyiszor, amennyiszer kell. Megmondod neki, hogy neked ezek nagyon kényes dolgot és örülnél ha nagyobb diszkrétséggel kezelné őket.
#3 Talán azért, mert a kérdező anyja egy számára ismeretlen emberrel beszéli ki a lelki világát. Ezért. Elmondja az anyjának a problémáját, aztán az pofátlan és sunyi módon továbbadja a kanijának, akiről mellesleg senki nem tud semmit.
Kérdező! Próbálj ki sok féle módszert. Nyugodt beszélgetés, agresszív veszekedés, akár érzelmi zsarolás is. Nem vagyok a híve az agressziónak, de az én anyámnál is csak ez működött. Semmibe néztem, játszottam a sértettet,üvöltöttem vele. Nálunk mondjuk nem használt semmi, de neked kitartást kívánok. :)
Semmi közöd hozza neki sincs semmi köze a te maganeletedhez (ha elmúltál 18)
Majd ő eldönti mit mond el és mikor fordított esetben is így mukodik főleg hogy ő az anyukad nem kétheted szamon és nem köteles mindent az orrod ra kötni hagyjad békén foglalkozz a saját dolgod dal elmondja amikor akarja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!