Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Más is van úgy,hogy nagyon...

Más is van úgy,hogy nagyon különbözik a szüleitől és nehezen jön ki velük?

Figyelt kérdés
Igazából sose voltam boldog a szüleimmel,alig vártam,hogy elköltözhessek otthonról. Apám egy hirtelen,indulatos,nagyzolós,képmutató,nagyképű ember,anyám egy minden lében kanál,mindenkivel jópofizik,pörög,szeret a középpontban lenni,bár alapból jó szívű. Én meg egy visszafogott,társaságkerülő,nyugodt,kényelmes ember vagyok. Az anyai nagypapám és az apai nagymamámba voltak hasonló jellemvonások. Igazából felnőttként(38f)már szinte nem tudok velük miről beszélgetni. 2hetente elmegyek hozzájuk 1 órára(3 utcányira laknak)muszályból,de olyan semmi őszinte mély beszélgetés nincs köztünk.Sokszor kimondottan irritálnak,de inkább állok le vitázni velük.A testvérem az eléggé hasonlít apámra azt jobban istenítik az egész rokonság meg mindenki előtt.
2020. nov. 2. 09:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Én sem jövök ki velük. Anyámmal még csak csak elbeszélgetünk, de apámmal nincs mit mondanunk egymásnak.
2020. nov. 2. 09:40
 2/4 anonim ***** válasza:
9%
Szerencse, itt vagy te a tökéletes példány.
2020. nov. 2. 10:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Alapból semmi gond nincs azzal hogy különbözünk valakitől legyen az szülő vagy testvér, attól még szerethetnek. A szeretet nem ettől függ. Nálatok más gond van szerintem.
2020. nov. 2. 16:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Még itthon lakom, mert az anyagi helyzetem elég fos. De elváltak, így én a nyugodtabb szülőt választottam. Ő békén hagy, mondhatni észre sem venné, ha meghalnék. Meg semmi mást se szokott, leszarja mi van velem, de így könnyebb élni a mondhatni felnőtt életemet. A lakás 2 felébe elmászunk és nem beszélünk. Mély beszélgetésből vagy sértegetés vagy ordítozás lesz. Anyámmal rendszeresek voltak ezek, ezért nem lakok vele. Ha már Mama/PapaHotelezek, akkor legalább nyugodtabb helyet választottam.

De sose jöttünk ki egyikükkel sem, teljesen más forma vagyok, mint ők. Apámmal semmiről se tudok beszélgetni, nem is ismer, nem tudja nagyon hány éves vagyok, mi mondjuk a kedvenc ételem, semmit se tud rólam. Anyám meg egy r!banc. Szóval, örülj, hogy megengedhetted magadnak, hogy elköltözz (nekem nem való a másokkal együtt élés, főleg nem idegennel, albérletben meg ilyenek) és nem kell velük töltsd az idődet. De nem vagy egyedül szerintem ezzel a gondoddal :(

2020. nov. 2. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!