Nem saját gyerekről van szó, hanem a férjeméről. Arra lennék kíváncsi mi az a kor, amikor már önállón lezuhanyzik, felöltözik, külön szobában alszik és mondjuk akár ha többet van nálunk leül a tv elé és el van magának?
Mindig is magamnak való gyerek voltam. Szerettem egyedül órákra eltűnni az udvaron. Nem kellett állandóan babusgatni.
Esténként viszont igényeltem a szüleim társaságát. Nem tudtam volna egyedül aludni.
Viszont, van olyan gyerek, aki nappal is a szülei nyakán van, és nem hagy nekik nyugalmat. Kérdés, az a fiatalúr melyik típus.
2020. nov. 1. 20:27
12/29 anonim válasza:
Miért, 10 éves koruk alatt nem tudnak lefürödni egyedül?
2020. nov. 1. 20:43
13/29 anonim válasza:
Ne viccelj, az enyém 3 éves korától külön szobában aludt (a mi hálószobánk melletti szobában).
2020. nov. 1. 20:44
14/29 anonim válasza:
"Mondjuk ha ritkán van az apjánál, akkor feltételezem, hogy azért megy, hogy vele foglalkozzon és nem azért, hogy mindent egyedül csináljon..."
Tehát akkor öltöztetni kell 7 évesen, mert az apjánál van?
2020. nov. 1. 20:46
15/29 anonim válasza:
Pff, a gyerek nem szobadísz, vagy kellék a családmodellhez, sem pedig az előző kapcsolatból maradt "szükséges rossz", hanem egy érző kis ember akivel kell foglalkozni ameddig igényli, nem korhoz kötve. Nem is értem, hogy okozhat valakinek ez problémát? Értem, hogy nem a saját gyereked, de akkor is. Az meg, hogy mit tud önállóan megcsinálni az szokás kérdése is, 7-8 évesen még simán lehet hogy segítséget kér mondjuk a hajmosáshoz, vagy egy narancs megpucolásához, vagy ne adj isten a tv-zésen kívül szeretne mást is csinálni, játszani, szórakozni, nem egyedül ülni. Nekem 3 gyerekem van, de eszembe nem jutott még azt várni, hogy ellegyenek magukban a tv előtt és nekem semmi dolgom ne legyen velük.
2020. nov. 1. 20:47
16/29 anonim válasza:
Az én fiam 6,5, megoldja a fürdést de kell a felügyelet, ha nem akarok utána órákig felmosni :D Az önálló öltözés ment már 4 évesen is, elvan magának ha muszáj.
De mondjuk én kiakadnék, ha nagy ritkán, mikor az apjánál van , beraknák kockulni a tv elé.
Szerencsére az exem nője jó fej, szereti a fiamat, jönnek mennek,programoznak, és zokszó nélkül alszik ő a másik szobában, hogy a fiam az apjával alhasson havi 2v3 alkalommal.
2020. nov. 1. 20:49
17/29 anonim válasza:
Jó, de miért a nőnek legyen vele dolga? Fürdetheti az apuka, kaját is készíthet neki, narancsot is pucolhat neki, altathatja is.
2020. nov. 1. 20:50
18/29 anonim válasza:
10
ki mondta hogy a gonosz mostohának kell vele foglalkozni? Ő csak valószínűleg irigy hogy ilyenkor nem körülötte forog a világ.
2020. nov. 1. 20:52
19/29 anonim válasza:
18-as, a saját frusztrációdat nem kellene kivetítened másokra.
A "gonosz mostoha" kártyát persze mindig szeretik előhúzni a....kik is...? Ja, megvan. Az otthagyott anyucik:DD
2020. nov. 1. 20:55
20/29 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy hamarosan lesz közös babánk is, akivel nyilván sokat kell foglalkozni, ezért lenne jó ha a 7 éves már el tudná látni magát és el tudja fogadni, hogy nyilván nem körülötte fog forogni a világ
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!