Felosztjátok egymás között a házi munkát? Vagy csak a nők dolga, mint a középkorban?
Én már nagyon unom, ami nálunk megy.
23 éves vagyok, még 2 évem van hátra az egyetemből, természetesen mindenben segítek itthon, de ami sok, az már sok.
Az édesanyám egész nap odavan,jó nagy kuplerájt hagy a pulton minden reggel, de nem gond természetesen, nagyon sokat dolgozik... elméletileg nekem meg a nevelőapámnak kellene rendbetartani a lakást.
De mondjuk erre sem lenne szükség, ha mindenki szépen odafigyelne a rendre!
Ez nem így van...a pasas alig jár dolgozni, egésznap itthon döglik és egy szaros villát nem képes elmosni.
Egész nap azzal telik, hogy takarítok, mint egy cseléd.
Kutyát viszek sétálni napi 6x-szor, naponta 3×-szor mosogatok, a kezem teljesen szétment tőle, teregetek, hajtogatok, takarítok, folyton összeb__sza a pultot az anyám férje, semmit nem tart rendbe!
Semmit nem csinál, csak döglik a PS4 előtt egész nap! Meg gyártja a mosatlant! Mindent széthagy! Elegem van!
Én meg megszakadok! Nincs életem! Az anyám meg rajtam kéri számon a kupleràjt, ha nincs kedvem a suttyó fèrje után napi 24 órát takaritani, mint egy szolga@
Tegnap este már nem mosogattam el ennel a parasztnak a szennyesét és belémkötött emiatt az anyám, hogy ez várja otthon, holott ez a __sz ilyen trehány és csinálja a kuplerájt egész nap!
Elegem van!
Nem hiszem el, hogy ez a normális!😡☹
O en is probalkoztam ezzel. Otthagytam a lusta igenytelen mostoha lanyomnak a mocskat. Nem tunt fol neki. Tudod akit ilyennek neveltek az ilyen is marad. .indegy hany eves.
Orulj te nem ilyen vagy.
Én már nem lakom otthon, de emiatt a mentalitás miatt rühellek hazalátogatni.
Egy fiútestvérem van, aki szinte soha nem volt semmire kötelezve. Egy igazi here tud lenni. Anyámmal nagyon sok vitánk volt, mivel pl karácsonykor hosszabb időre hazalátogatok, akkor én és anya vásárolunk be, miközben ez a felnőtt ember döglik a gép előtt és csak várja a finomságokat miközben mi a hidegben cipekedünk. Volt hogy lázas voltam de azért menjek el egy bizonyos fajta kenyérért, mert ez a f...sz még arra sem képes. Neki kellett a kenyér. A lustaság mellé pofátlan is. Ki nem állhatom az az igazság, és tudom, hogy ez a szüleim hibája is, de könyörgöm egy harminchoz közelítő ember kapjon már észbe, hogy nem lesz örökké ez a kényelem.
Én megmondtam anyának, hogy ha hazamegyek megcsinálok pár dolgot, de testvéremet nem fogom kiszolgálni. Persze én vagyok a szemét, meg testvéri szeretet nagymonológ jaj hagyjuk már.
Férjem normális, sok mindenben még pedánsabb, mint én. Pedig anyósom is a hagyományos "nőneknemszabadpihenni" mentalitást képviseli. Mégsem here a férjem, tisztában van vele, ha két ember együttél, és mindkettő dolgozik, akkor mindkét félnek dolga a házimunka.
Sajnálom, hogy neked még ebben kell élned.
Nálunk azért ilyenek nem voltak, de mégis inkább diákhitel + kolesz később meló + albi... Jobb a nyugalom. :D
Egyébként nappalin vagy, akkor miért nem rendes koleszba mész? Az nincs 70ezer havonta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!