Felosztjátok egymás között a házi munkát? Vagy csak a nők dolga, mint a középkorban?
Én már nagyon unom, ami nálunk megy.
23 éves vagyok, még 2 évem van hátra az egyetemből, természetesen mindenben segítek itthon, de ami sok, az már sok.
Az édesanyám egész nap odavan,jó nagy kuplerájt hagy a pulton minden reggel, de nem gond természetesen, nagyon sokat dolgozik... elméletileg nekem meg a nevelőapámnak kellene rendbetartani a lakást.
De mondjuk erre sem lenne szükség, ha mindenki szépen odafigyelne a rendre!
Ez nem így van...a pasas alig jár dolgozni, egésznap itthon döglik és egy szaros villát nem képes elmosni.
Egész nap azzal telik, hogy takarítok, mint egy cseléd.
Kutyát viszek sétálni napi 6x-szor, naponta 3×-szor mosogatok, a kezem teljesen szétment tőle, teregetek, hajtogatok, takarítok, folyton összeb__sza a pultot az anyám férje, semmit nem tart rendbe!
Semmit nem csinál, csak döglik a PS4 előtt egész nap! Meg gyártja a mosatlant! Mindent széthagy! Elegem van!
Én meg megszakadok! Nincs életem! Az anyám meg rajtam kéri számon a kupleràjt, ha nincs kedvem a suttyó fèrje után napi 24 órát takaritani, mint egy szolga@
Tegnap este már nem mosogattam el ennel a parasztnak a szennyesét és belémkötött emiatt az anyám, hogy ez várja otthon, holott ez a __sz ilyen trehány és csinálja a kuplerájt egész nap!
Elegem van!
Nem hiszem el, hogy ez a normális!😡☹
#9-es Kérdező!
A 8-as válaszoló vagyok.
Nem mindenki van kiakadva a kutyán, csak én és az előttem szóló kérdeztünk rá, de biztosíthatlak, hogy én nem voltam "kiakadva", a másik válaszoló nevében nem nyilatkozhatok, de ő sem úgy tűnt.
Ugyanis vannak kutyáink és dacára annak, hogy hatalmas kertünk van, visszük a kutyákat sétálni. Viszont amikor még társasházban laktunk és kezdő gazdi voltam, én is pattantam, ha jelzett a kutyus.
Ő ezt kitapasztalta és gyakorlatilag az életünket az utcán töltöttük, mert félóránként ment az ajtóhoz. Aztán amikor lementünk, csak szórakozott, pisi-kaki semmi.
Mivel nem írtad, hogy a kutya beteg - mert ez esetben jogos - ezért bátorkodtam írni, amit írtam.
Nos, a lehetosegek:
1, Csinálod és kész.
2, Ott hagyod az egyetemét, elmész dolgozni és elköltözöl.
3, Átjelentkezel levelezőre, elmész dolgozni és elköltözöl.
4, Diákhitelt veszel fel és elköltözöl.
5. megvívod a felnőtté válás harcát, és ezt azzal kezded, hogy meghúzod a határaidat. lesz balhé? igen. megígérem
a családi harcmező mindig kitűnő gyakorlóterep. hajrá
Mennyi frusztrált, beteg ember van itt...tisztelet a kivételnek.
Sok órám online van, így megcsinálom a házimunkát, ami nem lenne akkora meló, ha mindenki kivenné a részét, nem cselédnek tartanának.
A részmunkaidőm este zajlik hajnali végzéssel.
Levelezős esetében nincs TB, sem diákigazolvány. A legfontosabb, nagyon nagyon kevés szak indít képzést ilyen formában. Ami engem érdekel, az nappalin fut...ugye most már mindenki nyugodtan alszik ettől? Ugye a tükörképetekben is ennyit vájkáltok? ❤
Ennyire sérti az önérzetét egyeseknek, hogy csak azért mert lompos van a lába között valakinek, ugyanolyan kötelessége eltakarítania a saját mocskát? Jaj.
Igen, 23 évesen kezdtem el, mivel eddig dolgoztam és plusz érettségit tettem le, hogy bejussak álmaim képzésére.
Soha nem késő tanulni, egyetemre járni...nem kellene irígykedni 🙁
Jó lenne ide egy harmadik személy, aki elküldené ezt a játékfüggő parasztot a francba, az anyámnak meg felvilágosítást tartana, hogy már a nők is embernek számítanak, nem szülőgépnek cseléd bizonyítvánnyal....sajnos, csak az anyám tudná helyre tenni, de nem áll ki mellettem.
Emlékszem, egyszer megmertem kérni valamire és nekem akart esni. Ezt elmondtam az anyámnak, ő pedig a pasas pártját fogta mondvàn hogy nekem nincs jogom szólni neki.
22 voltam...
Jó lenne elköltözni.
Nem itt kellene arcoskodnod, hanem otthon, és akkor lehet, nem lennél egy csicska. Nekem sem voltak semmik a szüleim, ők is műveltek dolgokat. Pl. 12 éves koromtól MINDENT én takarítottam, csak én mosogattam, csak én nyírtam füvet, de én ahelyett, hogy idegenek előtt acsarkodtam volna, 18 évesen, mikor elmentem egyetemre, koleszba költöztem és munkát vállaltam.
Ha annyira rossz lenne, változtatnál. A pasi nem fog megváltozni, anyád szintén nem fog. De ha neki így jó, akkor legyen ő a csicskája, te meg költözz el, vagy csináld tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!