Édesanyámmal húzzuk egymás agyát öltözködés ügyben. Megoldás?
Figyelt kérdés
Ő azt szeretné, hogy én öltözzek visszafogottabban, én meg azt szeretném, hogy ő öltözzön merészebben. Mit javasolnátok egy ilyen "oda-vissza labdára"?2020. szept. 27. 09:46
1/10 anonim válasza:
Azt javaslom, hogy öltözzetek úgy, ahogy ti akartok és ne egymást oktassatok erről.
2/10 anonim válasza:
Azt, hogy mindenki törődjön a maga stílusával és dolgával
3/10 anonim válasza:
Erre a megoldás az,hogy nem foglalkoztok egymás stílusával különösebben.
4/10 anonim válasza:
Ha pl. 12 éves vagy, akkor hallgass anyukádra. Te semmiképp ne szólj bele az ő dolgába.
6/10 Koplárovics Béci válasza:
Ismeri legalább az egyikőtök az "Okos enged, szamár szenved" közmondást?
8/10 anonim válasza:
Ennél nagyobb gondotok ne legyen
9/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszi az eddigi válaszokat.
Nem olyan oltári nagy veszekedés szintjén, de mindig csipkelődünk egymással ezzel kapcsolatban. Ő pl. mindig mondja, hogy lehetne fél centivel rövidebb a szoknyám, kicsit kevésbé alacsony derekúak a nadrágjaim, meg a haspólóimra mondja, hogy látja már kinőttem őket. Én meg mindig mondom neki, miért nem hord inkább ő is csípőfarmereket, meg "kinőtt" pólókat. Hiába van "anyateste" attól még nem kéne rejtegetnie.
Tehát ő azt mondja, tudja hogy most vagyok 16 éves, de csak egy hangyányit ízlésesebben a kedvéért.
Én azt mondom, lehetne ő meg a kedvemért szexisebb. Nem halna bele egy kilátszó hasba, derékba.
2020. szept. 27. 14:23
10/10 anonim válasza:
Te semmiféleképpen ne szólj bele abba hogy ő hogy öltözik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!