Hány éves korodig szóltak bele az öltözködésedve?
Figyelt kérdés
Szoknyát mikortól engedték?2018. aug. 20. 12:59
2/31 anonim válasza:
Hogyhogy szoknyát mikortól? o.O Mióta megállok a két lábamon függőlegesben, adtam rám szoknyát. Mi ez a hülyeség?
3/31 anonim válasza:
Fiú vagy? Mert lánynak mégis mikor nem engedik a szoknyát? Gyerekek is járnak szoknyában.
4/31 anonim válasza:
Kb 10 éves koromig. Nálunk a trikón ment a vita, mert anyukám fázós, és nem akarta elfogadni, hogy utálom. Suliban mindig levettem, aztán délután vissza, mikor hazamentem. 11 évesen mentem gimibe, azóta max véleményt mond. Mi lenne a baj a szoknyával?
5/31 anonim válasza:
Ahány éves koromig hagytam. Nem hagyott bennem akkora nyomot, hogy tudjam, ez mikor volt.
De ha jobban belegondolok, felnőttek is beleszólnak egymás ötlözködésébe, amikor megjegyzéseket tesznek erre-arra a ruhadarabra. Na és?
6/31 anonim válasza:
szoknyát kb. fėlėves korom ota hordok..
komolyan nem engedik..?
7/31 A kérdező kommentje:
Nyilván lány vagyok, nem...
2018. aug. 20. 13:32
8/31 anonim válasza:
A nyilván lány vagyok, nem mit jelent? Fiú vagy vagy lány?
9/31 anonim válasza:
Szerintem úgy kb 12 éves korom óta úgy öltözködöm, ahogy akarom. Előtte meg abszolút nem érdekelt ez a téma, úgyhogy nem is emlékszem már rá.
A szoknyával sosem volt gond, mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy sosem vettem volna fel extrém miniszoknyákat vagy ilyesmiket, mert akkor még érthető lett volna, ha szólnak érte.
10/31 A kérdező kommentje:
Komolyan nem engedik?
NEM...
2018. aug. 20. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!