Felosztjátok egymás között a házi munkát? Vagy csak a nők dolga, mint a középkorban?
Én már nagyon unom, ami nálunk megy.
23 éves vagyok, még 2 évem van hátra az egyetemből, természetesen mindenben segítek itthon, de ami sok, az már sok.
Az édesanyám egész nap odavan,jó nagy kuplerájt hagy a pulton minden reggel, de nem gond természetesen, nagyon sokat dolgozik... elméletileg nekem meg a nevelőapámnak kellene rendbetartani a lakást.
De mondjuk erre sem lenne szükség, ha mindenki szépen odafigyelne a rendre!
Ez nem így van...a pasas alig jár dolgozni, egésznap itthon döglik és egy szaros villát nem képes elmosni.
Egész nap azzal telik, hogy takarítok, mint egy cseléd.
Kutyát viszek sétálni napi 6x-szor, naponta 3×-szor mosogatok, a kezem teljesen szétment tőle, teregetek, hajtogatok, takarítok, folyton összeb__sza a pultot az anyám férje, semmit nem tart rendbe!
Semmit nem csinál, csak döglik a PS4 előtt egész nap! Meg gyártja a mosatlant! Mindent széthagy! Elegem van!
Én meg megszakadok! Nincs életem! Az anyám meg rajtam kéri számon a kupleràjt, ha nincs kedvem a suttyó fèrje után napi 24 órát takaritani, mint egy szolga@
Tegnap este már nem mosogattam el ennel a parasztnak a szennyesét és belémkötött emiatt az anyám, hogy ez várja otthon, holott ez a __sz ilyen trehány és csinálja a kuplerájt egész nap!
Elegem van!
Nem hiszem el, hogy ez a normális!😡☹
Miért kell a kutyát 6x vinni?
Na mindegy!
Én tuti, hogy nem lennék a pasi csicskája. Magam és anyám után elmosogatnék (anyám után mert az anyám és dolgozik értem) a pasi csetresét meg otthagynám. Már csak azért is, hogy anyád megszemlélhesse, aztán rendezze a f.szfej kanjával a továbbiakat!
Nem tudom, min van itt mindenki kiakadva a kutyán? Nem az ő hibája, hogy igényei vannak.
3 nagyon kevés egy állatnak.
5-6 a természetes. Nagyon sok vizet iszik, vesebeteg is volt. Igényli.
Nem tudok elköltözni. Egyetemre járok. Nappali. Nem nagyon tudok így 30-50 ezernél többet keresni havonta.
Próbáltam már jelezni az anyámnak, de mindig túlbeszél, elhallgattat, elkezdi sorolni az ő saját problémáit, amíg beszélek.
Szóltam már ennek a lusta szarnak, de nagyon indulatosan, agresszíven lépett fel velem. Fiatal lányokkal nagyon bátor tud lenni ez a nyomorék. Igazi nárcis5ztikus fos.
Ezt teszem már egy pár napja, hogy a mocskát otthagyom.
De rám marad másnapra...senki nem takarítja el! Senki! Úgy van, hogy egynap 12 órát van bent, másnap itthon van pihenni, aztán köv nap megint megy az anyám...
Egyszer elmosott egy edényt, ètelmaradékos volt a csap meg ilyen hányadék habos midenhol...erre az anyám azt mondta nekem, hogy ezért nem hagyja, hogy a férje mosogasson...hát...ja...kemény dió....ahelyett, hogy kirúgná, vagy ráborítaná a szemetét a fejéte ennek a prolinak, elnézni neki.
Gondolkodtam már magánkollégiumon, de 70 ezret nem keresem meg diákmunkával...olyan megbìzhatò haver nincs...a legjobb baránőm Hollandiába költözött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!