Miért idegesít az apám állandóan ezzel a koronavírusos hülyeséggel?
Figyelt kérdés
Mindig lecsesz és elhord, hogy miért megyek el otthonról. Olyanokat mond, hogy ilyenkor csak az idióták, mint én megyek csak el. Ma is elmentem pár ismerőssel sportolni a parkban, de azt mondja erre, hogy nem kéne. Amikor kitört ez a riadalom, akkor is olyanokat mondott, hogy éhen fogunk halni és nagyon nehéz idők elé nézünk. Erre mondtam, hogy túlgondolja és hogy lazábban kell venni, persze a szabályokat betartani. Akkor is én voltam a világ legtrógerebb embere, hogy mindent leszartam. A munkája miatt is sok emberrel találkozott és azért hétvégén is szokott anyámmal járkálni. Most szünidőben dolgoztam nála egy kicsit és én is sok emberrel találkoztam. Amikor ezeket felhozom, hogy bárki elkaphatja, akkor azt mondja, hogy egy idióta fiatal vagyok. Most mit kezdjek ezzel a helyzettel?2020. okt. 28. 17:55
21/22 anonim válasza:
Átérzem. Apám csak az m1-et nézi. Ha ellent merek mondani, én vagyok az idióta aki nem tud semmit hogy mi van a nagyvilágban! Nekem nem lehet igazam semmiben, mert ugye én nem tudhatok semmit, mert nem az m1-et nézem ahol ollllyan hiteles minden....
Mondtam neki, hogy te meg nyisd má ki a szemed és nézhetnél más videókat arról, hogy kit istenít annyira. Amíg migráns volt, azt hallgattam. Most ezt. Persze véleményt azt ne is alkossak, úgyse értek semmihez. De ő annyi migránst látott ugye... meg beteget... -.-
22/22 Username666 válasza:
Szerintem csináld úgy, hogy neki jó legyen és neked is. Szerintem csak veled szeretne több időt tölteni és nem akarja ha végig fertőznéd a családod és aztán ebbe haljon meg valaki. Szóval összefoglalnám: Legyél vele több időt de közben fordíts a barátaidra és a sportokra is időt, egyszerűen csak legyél vele többet bár ez kicsit nehéz egy ilyen korú srácnak mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!