Szerintetek is több beteg van mint amennyit jegyeznek, tenyleg titkolja a kormany/világ?
Figyelt kérdés
Pánikolók kíméljenek köszönöm.
Mindenhol ezt hallani, szüleimtől melóba, boltban, neten...nekem kezd tele lenni a tököm azzal hogy mindenhol ezt nyomják meg magát a vírust miközben a nagyrésze csak óvintézkedés .... Bónusz kérdésem, mikor lesz ennek már vége? Minden csoda 3 napig tart dolog remélem érvényes ide is...
2020. márc. 13. 22:59
1/10 anonim válasza:
Szerintem több beteg van, de csak azért, mert lehet a betegek nem tudnak róla, hogy azok, vagy csak nem akarnak karanténba kerülni! Nem hiszem hogy pont a kormány akarná titkolni, de bármi meglehet! Ez most nagyon nyálasan fog hangzani, de mindenki vigyázzon magára!
2/10 anonim válasza:
Szerintem is több beteg van. Viszont szerintem a betegek se tudják még, hogy betegek, mert ugye csak a lappangási idő 2 hét. Vagy pedig sokaknak szerintem olyan gyenge lefolyású a koronavírus, hogy észre sem veszik, hogy az koronavírus lenne. Mindenesetre szerintem rengeteg olyan ember lehet, akinél jelenleg is lappang a koronavírus.
3/10 A kérdező kommentje:
Én azokra a betegekre gondoltam akik nyilván vannak tartva
2020. márc. 13. 23:14
4/10 anonim válasza:
1-es vagyok... tehàt te arra gondolsz, hogy tudják, hogy beteg, de nem árulják el? Ezt nem hiszem, de mint írtam meglehet, pánikkeltés megelőzéséből 🤷🏼♀️
5/10 A kérdező kommentje:
Haj jajj .. mikor lesz ennek az ördögi körnek vége..
2020. márc. 13. 23:17
6/10 anonim válasza:
Sajnálom, ha nem megfelelő a válaszom... bocsi :’D kicsit sötét vagyok, ha nem baj >.<
7/10 anonim válasza:
Biztos, hogy több beteg van. Nem titkolják, csak egyszerűen nem tesztelik koronavírus irányban a betegek többségét. Így aztán nem derül ki.
8/10 anonim válasza:
Rajtad is mulik hogy mikor lesz vege. De mimimum 3 honap.
Moss kezet. Figyelj oda magadra. Ha peldaul elmesz vasarolni ne fogdoss semmit csak azt amit muszaj. Amig hazaersz ne fogdosd az arcod. Otthon azonnal moss kezet. Stb stb
9/10 A kérdező kommentje:
Nálunk a kézmosás + utána fertőtlenítő amúgy is alap volt mindig is, amire viszont mostanában mióta tart ez az egész, arra szoktunk rá hogy ha haza érünk kéz mosás után át töröljük a telefont is fertőtlenítővel. Ezt a szokást később is megfogjuk tartani
2020. márc. 14. 09:11
10/10 anonim válasza:
Hogyne a kínai példa erre a válasz. 2 hét minimúm a lappangási idő, addig is terjesztheted és ha nem szűrnek ki véletlenül, mint Koreában csak későn derül ki. Nálunk szarnak bele, de Koreában 200 ezer embert szűrtek ki 1 nap alatt. Ez meg addig tart amíg nem gátoljuk meg a vírus terjedését, de az csak úgy lehet, ha mindenkit kiszűrünk és mindenki otthon marad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!