Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Meg tudom változtatni a...

Meg tudom változtatni a szüleim hozzáállását a lóvásárlással kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy ilyen problémám. Mielőtt bárki elkezdene nyökögni azon, hogy nem való nekem ló meg örüljek, hogy vesznek, kérem fogja fel az icike-picike agyacskájával, hogy nem es volt a kérdés.

Anya mániája, hogy valami hipernyugodt ló kell nekem, mert legyek biztonságban. Ezzel egyrészt egyetértek, mert nem egy belovagolatlan csikót vagy egy idegbeteg lovat akarok, nem vagyok még azon a szinten. Másrészt tudom, hogy neki a nyugodt sokszor egyenlő a lassúval, hajtóssal, én a menősebb lovakat szeretem, jobban boldogulok velük. A másik mániája, hogy tíz éves herélt kell, mert a kancákkal ez a baj, az a baj, meg tíznél is legyen inkább idősebb mert a fiatal=őrült.

Apa állandóan olyan lovakat mutogat/magyaráz, amelyek bizonyos okokból elérhetetlenek. Túl drága, galoppló vagy tanyasi póniló, ami nem versenyzésre alkalmas. Vagyis lehetetlen lovak, nem olyanok, amelyek esélyesek lehetnének.

Normális válaszolóknak köszi, akik nem azok, nem kell válaszolni.

2020. okt. 25. 09:43
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
75%
#11: Még a hintalovat is sajnálnám
2020. okt. 25. 11:23
 12/41 anonim ***** válasza:
73%

Hát, ha versenyezni akarsz vele, akkor az edzőre kellene hallgatni.

Többet érnél el higgadt beszélgetéssel, mint kamaszos hisztivel. Ezzel a stílussal meg arra sem vagy méltó, hogy bárki is törődjön vele, hogy mi a problémád. Magaddal szúrsz ki, ha nem változtatsz, és nem csak a lóválasztás területén.

2020. okt. 25. 11:27
 13/41 anonim ***** válasza:
80%
Várjunk, pár kérdéssel ezelőtt te már kaptál lovat,vagy arról volt szó,hogy fogsz kapni, amire a barátnőid féltékenyek. Vagy te nem az vagy a lovas sztoriban? Néha a kérdéseknél valahogy jelezhetnéd, hogy most melyik szereplőé a főszerep az ép aktuális részben.
2020. okt. 25. 11:39
 14/41 anonim ***** válasza:
75%
Díszhalat vegyetek, az való neked
2020. okt. 25. 12:05
 15/41 anonim ***** válasza:
77%
Múltkor még kettő lovad volt.
2020. okt. 25. 12:06
 16/41 anonim ***** válasza:
86%

“Van egy ilyen problémám. Mielőtt bárki elkezdene nyökögni azon, hogy nem való nekem ló meg örüljek, hogy vesznek, kérem fogja fel az icike-picike agyacskájával, hogy nem es volt a kérdés.“

Egy élmény lehet veled az élet.

2020. okt. 25. 12:07
 17/41 anonim ***** válasza:
81%
Fejezd már be az ócska lovas kamujaidat, tele van veled a hócipőnk. Vagy te vagy az eszkimós is?
2020. okt. 25. 12:45
 18/41 anonim ***** válasza:
62%
Valami elérhetetlen állatról írj már inkább kérdést, teszem azt elefánt, vagy akár valami nagymacska féle. Ezek a lovas kérdések már unalmasak, mondjuk a ló is eléggé unalmas állat.
2020. okt. 25. 12:54
 19/41 anonim ***** válasza:
80%
Nem a te unokatesod vette el lovaidat ?
2020. okt. 25. 13:07
 20/41 anonim ***** válasza:
62%
Rettenetes sorsok vannak.
2020. okt. 25. 19:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!