Féltékenyek, hogy lesz lovam? Azért mondják, hogy nem vagyok kész rá?
Veszünk egy lovat.
Van három barátnőm akikkel nagyon jóban vagyunk. Tegnap mondtam rl nekik, hogy veszünk lovat. Elkezdtek hisztizni, hogy mennyire hülyék vagyunk, hogy veszünk egyet. Azt mondták, hogy nem vagyok kész hat éves lovastudás nem elég erre. Közülük kettő lovagol egyik három másik két éve a harmadik csak akar lovagolni. De én értek a lovskhoz! Jól ugrok és díjlovaglok is! Akkor most halgassak rájuk? Vagy ez csak féltékenység?
mára is lesz újabb epizód a 23. évfolyamban? :-D
lósythe saga....
Uram atyám, megint jönnek ezek a hülye sztorik.
A nagy hat éves lovas tudásoddal sem tapasztalhattál meg mindent, és 14 évesen ne is reméld, hogy mindent tudni fogsz.
A másik meg az, hogy te itt kijelented, hogy értesz a lovakhoz azt majd az edződ eldönti.
Nem mindegy hogy egy héten vagy ötször mész el edzeni..
Így van, mindenki IS féltéjeny, iritykeszi.
(nehogy jelentsétek, kíváncsi vagyok az "Ármányok a lovardában" sorozat végére.
Akkor vedd meg a 4 éves pej holland sportló kancádat, vagyis pontosabban a szüleid vegyék meg és örülj, hogy neked egy forintot nem kell rá költeni.
Remélem jó helyen lesz szegény paci..
4: egyetlen ember van, aki nem únja... A kérdező tini lány.
Hetente 5-10 hasonló kérdését kiír...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!