Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Féltékenyek, hogy lesz lovam?...

Féltékenyek, hogy lesz lovam? Azért mondják, hogy nem vagyok kész rá?

Figyelt kérdés

Veszünk egy lovat.

Van három barátnőm akikkel nagyon jóban vagyunk. Tegnap mondtam rl nekik, hogy veszünk lovat. Elkezdtek hisztizni, hogy mennyire hülyék vagyunk, hogy veszünk egyet. Azt mondták, hogy nem vagyok kész hat éves lovastudás nem elég erre. Közülük kettő lovagol egyik három másik két éve a harmadik csak akar lovagolni. De én értek a lovskhoz! Jól ugrok és díjlovaglok is! Akkor most halgassak rájuk? Vagy ez csak féltékenység?

2020. okt. 24. 10:39
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim válasza:
28%
Vki tudja linkelni a 9 millás lovat? :)
2020. nov. 24. 15:04
 32/56 anonim ***** válasza:
40%
31: lehet, hogy közben azt törölték... Este megpróbálom előbányászni...
2020. nov. 24. 15:35
 33/56 A kérdező kommentje:

29nek fájni fog, ideírom a korom.

18 vagyok, nem 10 :)

Jót röhögtem a válaszokon. Szerintetek az a szánalmas, amit én csinálok? Hogy kérdezek? Szerintem meg az, amit ti csináltok. Életunt emberek, akiknek a legjobb dolguk egy ilyen kérdésen kattogni és hisztizni. Lehet nem tiszta, miért írtam ki a kérdést, nem is kell annak lennie. De ha ennyire unatkoztok, nézzetek meg egy filmet vagy olvassatok el egy könyvet.

A Kérdező

2020. nov. 24. 16:22
 34/56 anonim ***** válasza:
55%
Már bocs, de a fogalmazásod inkább 10 évesé, mint 18. A másik, hogy felnőtt emberként, meg nem kezdő lovasként el tudod dönteni az edződdel, hogy készen állsz-e a saját lóra vagy sem. De azért szép próbálkozás volt...
2020. nov. 24. 17:54
 35/56 anonim ***** válasza:
55%

Az elmúlt hetekben-hónapokban kb. tizenvalahány lovas kérdést írt ki...

Olyan dolgokat, amiket (ha valóban lovagolna, nem csak az álmaiban), akkor az edzőjétől, a sporttársaktól, vagy szakmai fórumokon lehetne megkérdezni.

Ebből is látszik, hogy álmodozik....

2020. nov. 24. 18:27
 36/56 A kérdező kommentje:
#35 Melyik kérdéseket? Valami leírást vagy linket tudsz küldeni?
2020. nov. 24. 18:32
 37/56 anonim ***** válasza:
47%

Nézd meg a lovas kérdéseket az állatok alcsoportban.

De a családi rovatban is voltak kérdései...

hogy pl. el akarja vinni az unokatesóit lovagoltatni, holott nincs ehhez szakképesítése, de ő 16éves és tutira ért hozzá... stb .stb .

2020. nov. 24. 18:36
 39/56 anonim ***** válasza:
2020. nov. 24. 18:41
 40/56 anonim ***** válasza:
47%

Ez is tipikusan az álmodozó.... Aki valaha is akár egyetlen egyszer lovagolt, az nem itt kérdez, hogy mit kell hozzá venni...

https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__lovak__10763792-most..

2020. nov. 24. 18:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!