Normális az, hogy az anyámék állandóan a híradón lógnak?
Figyelt kérdés
Ahányszor a tv előtt ülnek, csak a híradó és híradó megy a tv-ben, mintha csak az a műsor létezne. Én meg szeretném figyelmen kívül hagyni a nyomasztó híreket, viszont így állandóan az van hogy meghallom őket véletlenül, akaratom ellenére2020. okt. 25. 07:15
21/25 anonim válasza:
Komolyan?? Ez a legnagyobb gondod az éltben, hogy a szüleid mit néznek a TV-ben?? Én is fiatal fiú vagyok, de van külön szobám, külön TV-vel, nem a sufniban élünk, bemegyek oda, nézem szépen az én TV-met, amiben az megy amit én akarok és pont nem érdekel, hogy a szüleim, a szomszédnéne vagy bánom is én ki, mit néz. Javaslom, te is tedd ezt! Ha meg meghallom véletlen, ha elmegyek a szobájuk mellett, amit néznek, akkor egyik fülemen be, másikon ki. El sem jut az agyamig, nemhogy még ezen idegeskedjek. Egyébként, engem fiatalként is érdekelnek a hírek, megnézem mindig, de azért nem mindig azt nézem, szerintem nem árt, ha az ember tudja, mi történik körülötte.
22/25 anonim válasza:
Felőlem akár Elvis Presleyt is hallgathatnak... Nézd te is azt, amit akarsz és te se törődj azzal, hogy ők mit néznek!
23/25 anonim válasza:
21. A kérdező nem mondta hogy a hálóban van TV. Ha közös helyiségben van az mindenkié, nem tudja kikerülni. De igazából nem tudjuk hogy hol van a TV.
Kérdező ha a hálójukban akkor megkérheted hogy zárják már be az ajtót. Ahigy te is bezárod gondom ha számukra zavaró zenét hallgatsz.
24/25 anonim válasza:
Valószínűleg ez lehet, hogy csak egy tévé van és ott megy állandóan híradó.
25/25 anonim válasza:
Szobámba zárkózom és fülhallgatóval nézem vagy hallgatom, amit én szeretnék. Úgy bömböl az a rohadt tv, hogy zárt ajtóval hallatszik át hozzám... amúgy nekem nincs tv-m, nem tv-zek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!