Normális az, hogy az anyámék állandóan a híradón lógnak?
Ugyanaz a hír érdekli őket - vagy általában a világon megtörténő egyéb események?
Mit hiányolsz a családi összejövetelekből? Miért nem jelzed feléjük az igényedet valamilyen módon?
"emberek szeretnek tisztában lenni a világ napi történéseivel, érre pedig a híradó az egyik legegyszerűbb módszer."
Muhahahaha!!! Meg csak 8 óra de már tiéd a nap vicce.
Nagyon megértelek Kérdező!
Én is távol tartom magam most már ezektől a hírektől - legfeljebb annyira érdeklődök a koronavírus helyzet iránt, amennyire feltétlenül szükséges.
Jó ideig gyakran pánikroham szerűséggel küzdöttem (mi lesz, hogy lesz ezután, stb. (A tavaszi időszakot bírtam a legkönnyebben, mert BELÁTHATÓ VOLT A VÉGE.)
Próbálom megedzeni magam belülről, hogy ez még hónapokig is eltarthat a jelek szerint - tudomásom szerint egészen májusig.
(Az ügyfélszolgálatokra való telefonos bejelentkezések zavarnak, és a viszonylag kevés szociális interakció.)
2-es válaszoló voltam.
4!
Érdekes, csak te röhögsz rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!