Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan sértődött meg anyám...

Jogosan sértődött meg anyám amiért ezt mondtam neki?

Figyelt kérdés

Rövid előzmény annyi, hogy nemrég dolgozom kozmetikusként. Mivel épp a járvány kezdetén végeztem, nem mertem még szalonban helyet bérelni magamnak, mivel elég drágák és bármikor újra bezárhatják.

Arra jutottunk, közös döntéssel anyukámmal, hogy amíg nincs jobb, addig itthon végzem. Pár lány/ nő van aki visszajáró vendégem.

Mindig próbáltam úgy időziteni az alkalmakat, mikor nincs itthon anyukám(nagyon sokat van az élettársánál) de néha úgy esik, hogy épp otthon van.

Ilyenkor szerintem nem tudatosan, de mindig valahogy beéget és szégyellem a vendégek előtt. Utoljára pl odaégetett valamit és megtelt az egész ház füsttel, bűzzel.

Aztán másik vendégnél bejott a szobába, leült a vendég mögött lévő ágyra, telózott és aztán el is aludt, kissé horkolt .

Azt sem tudtam mit mondjak.. a vendég is zavarban volt.

Később letoltam ezek miatt, megmondtam őszintén hogy én szégyeltem ezt és nem kellett volna... Erre ő meg mélyen megsértődött és nem szól hozzám.

Szerintetek tényleg ennyire rosszat mondtam és én vagyok a hibas? Nyilván nekem sem jó itthonról dolgozni de átmenetileg nem tudom máskepp megoldani.

Mit gondoltok?

2020. okt. 23. 14:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
20%
Úristen mennyien bedőltök ennek a kérdésnek. Ez baromira szomorú ezt látni, Ilyen nincs, hogy egy kozmetikus úgy praktizál, hogy otthon csinálja, oda hívja az ügyfeleket, meg hogy ad számlát...stb. Persze az ügyfelek mind lakásra járnak... Ez megint egy képzeletbeli kérdés egy tizenéves kislánytól, akinek el az elfoglaltsága, hogy nemlétező helyzeteket ír ide ki.
2020. okt. 23. 15:51
 12/19 anonim ***** válasza:
33%

Azért leszúrni, mert odaégetett vmit??? Nyilván nem direkt csinálta.

A másikban igazad van. De a stílus is számit, hogyan mondod meg. Nem beszólni kell neki, hanem megbeszélni.

2020. okt. 23. 15:54
 13/19 anonim ***** válasza:
53%
Nem akarja, hogy ott dolgozz nála, de egyenesen nem mondja meg, hanem olyan helyzeteket állít elő, hogy egyenként elriassza vele a kuncsaftjaidat.
2020. okt. 23. 15:58
 14/19 anonim ***** válasza:
31%
Amikor a járvány kezdetén a szalonok bezártak, az okj-s vizsgák is felfüggesztésre kerültek. Neked hogyan sikerült akkor végezni???
2020. okt. 23. 15:58
 15/19 anonim ***** válasza:
44%
Megnéztem, se iskolarendszerű, se iskolarendszerű kívüli képzésben nem volt szakmai vizsga az év első felében. Márpedig akkor nincs papír, nem lehetsz egyéni vállalkozó (képesítéshez kötött). Tehát hogyan is dolgozol?
2020. okt. 23. 16:09
 16/19 anonim ***** válasza:
37%

11-es, gondolom te voltál az összes kommentelő onnantól..

Hagyd már szegényt, nem csak hülye kislányok vannak, valaki komolyan segítségért jön ide.

Egy 14 éves meg nem fogalmaz így és csak hogy tudd még a vesszőket is lekakilja, de ha meg neked ennyire nincs életed csak az, hogy nyomozgatsz és beszólogatsz az elég sajnálatos.. kozmetikus azt kész.

Kérdező ezzel nem tudsz semmit tenni, édesanyád ilyen. El kell szomorítsalak ez csak egyre rosszabb lesz ahogy öregszik, de ha valóban költözöl nemsokára bírd ki azt a kis időt. Gondolj arra minden nappal kevesebb, aztán minden szuper lesz.

2020. okt. 23. 16:39
 17/19 anonim ***** válasza:
45%
16, nem a 11 volt, én pl tőle függetlenül jutottam arra, hogy hazudik, mert nem végezhetett.
2020. okt. 23. 16:44
 18/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos válaszokat nektek! 😀

A kis nyomozóknak üzenem, hogy nem vettek számításba egy dolgot: Mi van, ha nem Magyarországon élek, hanem Erdélyben és itt végeztem? 😊

Sajnos nem jött be a kutakodás, kis detektívek!😅

2020. okt. 29. 19:22
 19/19 A kérdező kommentje:
Sajnálom azokat, akiket lepontoztak a nagyokosak... Nem mindenki ilyen rosszindulatú, és talán nem kéne mindenben a hátsó szándékot keresni.
2020. okt. 29. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!