Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem bírom tovabb ez elfogathat...

Nem bírom tovabb ez elfogathatatlan számomra!! Mi erről a véleményetek???

Figyelt kérdés

a 14 éves kislányom nemrég mondta el nekem és az apjának hogy barátja van és 18 éves

számomra ez elfogadhatatlan!!De ha megtiltom neki hogy találkozzanak akkor csak összeveszünk és állandóan vita van itthon

Hogy mondjam meg neki hogy ez nem normális? Mert ez nagy korkülönbség.

2020. okt. 22. 13:39
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
77%

A 14 éves hótiszta lelkű kislányod már rég nem szűz.

Jobban tennéd ha veszekedés helyett elbeszélgetnél vele a védekezés fontosságáról.

2020. okt. 22. 13:47
 2/48 anonim ***** válasza:
81%

4 év korkülönbség nagy?

Ne viccelj.

Ha 16 lenne a srác, akkor szerinted nem fognak szexelni?

2020. okt. 22. 13:53
 3/48 anonim ***** válasza:
79%
Négy év korkülömbség nem is nagy.
2020. okt. 22. 13:55
 4/48 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem nem elfogadhatatlan, és nem is kell eltiltani. Csak szabályokat kell felállítani. Mikor mehet el, meddig maradhat ki. (Bár gondolom, erre eddig is volt szabály.) Nem mehetnek a találkozások a tanulás rovására. És persze a védekezést át kell újra beszélni. És nagyon-nagyon biztatni, hogy bármi van, bármi is történik, bármi is érdekli, nektek mindent elmondhat és tőletek mindent megkérdezhet.
2020. okt. 22. 13:56
 5/48 anonim ***** válasza:
64%
4 év pont ideális. Az én párom is 4 évvel fiatalabb, 6 éve együtt vagyunk.
2020. okt. 22. 13:56
 6/48 anonim ***** válasza:
92%

Hát igazából a korkülönbség nem nagy, csak az a baj hogy a 14 éves még nagyon gyerek és a 18 meg jogilag felnőtt.

Igazából ha nem akarsz balhézni meg hogy titokba találkozzanak akkor mást nem tudsz tenni mint elfogadni, megismerni azt a fiút. Sose lehet tudni, lehet rendes amúgy és komoly kapcsolat lesz belőle.

Ha meg kijönnek ezek a korkülönbséges dolgok vagy egyszerűen nem illenek össze úgyis szakítanak.

Amíg normális, rendes veletek is meg a lányotokkal is és nem keveri rosszba addig szerintem ne rágódjatok ezen. Lehet később majd összejön egy vele egykorúval, de az meg egy s*ggfej lesz.

Szerintem mond meg neki hogy szeretnéd te is megismerni, hátha nyugodtabb lennél.

2020. okt. 22. 13:59
 7/48 A kérdező kommentje:
4 év nem lenne sok de így hogy a lányom még csak 14 a barátja pedig 18 így eleg soknak érzem!!
2020. okt. 22. 13:59
 8/48 anonim ***** válasza:
96%
#6 vagyok, rosszul fogalmaztam, nem korkülönbséges dolgok mert ugyebár az nem nagy, hanem életszakasz különbség inkább :d
2020. okt. 22. 14:01
 9/48 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam hogy az a fiú cigizik! Ezért is féltem mert beleviheti bármibe!!
2020. okt. 22. 14:01
 10/48 anonim ***** válasza:
79%

Egy 15-16 éves is meg tudja vele csinálni ugyanazokat, mint egy 18 éves.

Tényleg ismerjétek meg. Lehet, hogy egy normális, kedves fiú. Ha meg bunkó, akkor az nem a korától függ.

2020. okt. 22. 14:02
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!