Jogosan érzem rosszul magam amiért őriznem kell az uncsitesóm titkát?
Érthető, hogy szarul érzed magad, mert ahogy írtad, elég jó kapcsolatot ápoltok.
Én ilyenkor csak arra tudok gondolni, hogy "Hát miért vagyok szarul? Nem rólam van szó." Persze ez akkor működik, ha nem egy barátról van szó. Ha jó barátommal történne ez, akkor nem tudom mit tegyek.
Elmondani nem mondanám az biztos.
Viszont a szülei hogy fogadnák? Azt megértem, hogy alapból nem akarja elmondani szüleinek, de biztosan rosszul fogadnák?
Illetve biztos benne? Tehát nem csak simán kíváncsi? Hallottam olyat, hogy csak biszex és kíváncsi, vagy esetleg az a lány nem tetszett neki.
Téged a barátod beavatott a titkába, de nem kért meg arra, hogy ezt továbbítsad.
Látom, hogy közben magad is belátod, hogy ezt nem kell továbbítanod. Magyarázd meg neki, hogy nem kell bánkódnia, mert neki ezt adta a sors és az öröklődése. Ma ez az állapot már sokkal elfogadottabb, mint régen, bár sok ember gúnyolódik az érintetteken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!