Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan érzem rosszul magam...

Jogosan érzem rosszul magam amiért őriznem kell az uncsitesóm titkát?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok és a 22 éves uncsitesóm srác bevallotta hogy a saját neméhez vonzódik.Ő amúgy egy piszkosul jóképű srác és kérdezgették már a rokonok is tőle hogy miért nincs barátnője,de ő mindig kitért valami poénos válasszal.Nekünk nagyon jó,már már testvéri kapcsolatunk van egymással.Napi szinten beszélünk.Iszogattunk a baráti társaságunkkal és amikor mindenki elment és ketten maradtunk akkor mondta hogy szerelmes egy srácba.Kizárólag a fiúkhoz vonzódik.Mesélte hogy volt hogy összejött egy lánnyal,de amikor "oda" került a sor akkor nem tudott teljesíteni mert nem vonzódott hozzá.Én emiatt nem ítélem el őt és maximálisan támogatni fogom ezek után is mindenben.De.Az én szüleim az Ő keresztszülei és nyilván sokszor téma nálunk ő meg hogy "majd milyen jól jár vele egyszer egy lány".Én meg tök sz*r embernek érzem magam amiatt hogy ő nem lehet önmaga és nem vállalhatja fel a szerelmét a családja előtt.Én ilyen lelkis vagyok hogy magamra veszek mindent.Ha egy fiú egy másik fiúval boldog akkor senkinek nincs joga ezt megakadályozni.Persze nem mondhatom el senkinek,de ő sem mondja és én meg csak őrlöm magam rajta.Tudom hogy neki milyen rossz és azon jár az agyam hogy ha elmondanám akkor kiderülne és lehet balhé lenne de legalább felvállalhatná.De ha megtenném biztos hogy megutálna egy életre. Jogosan érzem úgy hogy egy terhet akasztott ezzel a nyakamba?
2020. okt. 19. 21:13
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
55%
Elhiszem, hogy tehernek érzed, de túl komolyan veszed. Az ő döntése volt, hogy nem avatja be a szülőket ebbe. Neked ezzel nem kell foglalkozni. Attól még, hogy meleg, nem lesz más vagy jobb mint bárki más, nem érdemli meg jobban a szerelmet. Ő dolga, ő élete.
2020. okt. 20. 06:36
 22/25 anonim ***** válasza:
84%
Ne eld meg tehernek. Mas dolgát meg ne vedd a lelkedre . Neki kell kiallnia a vilag ele ezzel. Nehéz elhiszem de az ő dontése a gyötrődés is. Ertheto hogy tema, a családban, hiszen ez az alapfelallas, ha nem nez ki b.zisan joggal gondoljak hogy a lányokhoz vonzodik. Mindenkit kérdezget a család, ez ilyen.Ha ő meg poenosan elodázza akkpr foleg minek veszed magadra. Valószínű könnyebb mas problemajan agyalni, addig sem a sajatodon kell.
2020. okt. 20. 09:57
 23/25 anonim ***** válasza:
55%

Érthető, hogy szarul érzed magad, mert ahogy írtad, elég jó kapcsolatot ápoltok.

Én ilyenkor csak arra tudok gondolni, hogy "Hát miért vagyok szarul? Nem rólam van szó." Persze ez akkor működik, ha nem egy barátról van szó. Ha jó barátommal történne ez, akkor nem tudom mit tegyek.

Elmondani nem mondanám az biztos.

Viszont a szülei hogy fogadnák? Azt megértem, hogy alapból nem akarja elmondani szüleinek, de biztosan rosszul fogadnák?

Illetve biztos benne? Tehát nem csak simán kíváncsi? Hallottam olyat, hogy csak biszex és kíváncsi, vagy esetleg az a lány nem tetszett neki.

2020. okt. 20. 12:34
 24/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom a szülei hogy reagálnának rá.Biztos hogy hülye ötlet elmondani... szóval nem fogom
2020. okt. 20. 15:50
 25/25 anonim ***** válasza:

Téged a barátod beavatott a titkába, de nem kért meg arra, hogy ezt továbbítsad.

Látom, hogy közben magad is belátod, hogy ezt nem kell továbbítanod. Magyarázd meg neki, hogy nem kell bánkódnia, mert neki ezt adta a sors és az öröklődése. Ma ez az állapot már sokkal elfogadottabb, mint régen, bár sok ember gúnyolódik az érintetteken.

2020. okt. 20. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!