Szerelmes vagyok az uncsitesómba?
Szóval nem olyan egyszerű a történet. A neten megismertem egy fiút akivel beszéltünk egy csomót és már akkor éreztük a kémiát, majd találkoztunk (Én pesti, ő debreceni), és minden olyan volt mint a nagykönyvben. Pillangók a pocimba, szívecskék stb.2xer találkoztunk majd bemutattam a szüleimnek. Mikor anya először meglátta nagyon rémült nézett nem tudtam miért. (A fiú családneve és anya leánykori neve egyezik de nagyon gyakori a családnevük). Beszélgettek jol kijött a szüleimmel, aztán anya megkérdezte, hogy hogy hívják az apját és mikor született. Miután válaszolt anya elsírta magát és elmondta hogy van egy bátyja, aki mikor 20 éves volt (pont mint most a fiúm), elment otthonról és azóta mintha a föld nyelte volna el, eddig... Összegezve a fiú az én unokatesóm.
Most mi legyen? Tényleg nagyon szeretjük egymást, sose éreztem még senki iránt ilyen mély érzelmeket, és ő is így van vele.
(Anya és a bátyja most fognak találkozni 25 után, szóval amiatt is ideges vagyok, hogy viseli majd anya)
Keresel mást! Közben elmeséled magadnak, hogy az a bizonyos "kémia" abból adódott, hogy közeli vérrokonok vagytok.
Nem is tudom, hogy milyen válaszokra számítasz?
Szerintem a mondókádnak nem azzal a részével van baj, hanem hogy még ebbe is képes vagy belekeverni a kormányt. És az embereknek nagyon elegük van az örökösen politizálósokból, akiknek mindenről csak az jut eszükbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!