Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan érzem rosszul magam...

Jogosan érzem rosszul magam amiért őriznem kell az uncsitesóm titkát?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok és a 22 éves uncsitesóm srác bevallotta hogy a saját neméhez vonzódik.Ő amúgy egy piszkosul jóképű srác és kérdezgették már a rokonok is tőle hogy miért nincs barátnője,de ő mindig kitért valami poénos válasszal.Nekünk nagyon jó,már már testvéri kapcsolatunk van egymással.Napi szinten beszélünk.Iszogattunk a baráti társaságunkkal és amikor mindenki elment és ketten maradtunk akkor mondta hogy szerelmes egy srácba.Kizárólag a fiúkhoz vonzódik.Mesélte hogy volt hogy összejött egy lánnyal,de amikor "oda" került a sor akkor nem tudott teljesíteni mert nem vonzódott hozzá.Én emiatt nem ítélem el őt és maximálisan támogatni fogom ezek után is mindenben.De.Az én szüleim az Ő keresztszülei és nyilván sokszor téma nálunk ő meg hogy "majd milyen jól jár vele egyszer egy lány".Én meg tök sz*r embernek érzem magam amiatt hogy ő nem lehet önmaga és nem vállalhatja fel a szerelmét a családja előtt.Én ilyen lelkis vagyok hogy magamra veszek mindent.Ha egy fiú egy másik fiúval boldog akkor senkinek nincs joga ezt megakadályozni.Persze nem mondhatom el senkinek,de ő sem mondja és én meg csak őrlöm magam rajta.Tudom hogy neki milyen rossz és azon jár az agyam hogy ha elmondanám akkor kiderülne és lehet balhé lenne de legalább felvállalhatná.De ha megtenném biztos hogy megutálna egy életre. Jogosan érzem úgy hogy egy terhet akasztott ezzel a nyakamba?
2020. okt. 19. 21:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
76%
Ha nem tűnt volna még fel akkot elmondom hogy nem mindenki egyforma. Neked lehet nem teher, másnak meg teher... Mi ezen olyan hihetetlen?
2020. okt. 19. 22:07
 12/25 anonim ***** válasza:
93%
Mondjuk egy olyan primitív közegben, ahol cseszegetnek valakit, hogy miért nincs párja, elhiszem, hogy teher lehet.
2020. okt. 19. 22:22
 13/25 anonim ***** válasza:
68%

Pletykasoknak tuti teher:p nekem se lenne az mert nem vagyok beszedes

ha osszejon valakivel majd elmondja.. helyes,megsincs senkije akkor biztos sejtik ők is, egybol ezt szoktak hinni

2020. okt. 19. 23:33
 14/25 anonim ***** válasza:
9%
Hát kapja be ha jóképű azt meleg én okyan csúnya vagyok kutyànak nem kellek ő meg homárt játszik. Nem hogy egy aranyos csajt szedne fel.. én megtenném ha tehetném
2020. okt. 19. 23:47
 15/25 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem nem konkrétan az a teher, hogy nem mondhatja el, hanem az ebből fakadó tehetetlenség érzése. Látni, hogy valaki akivel törődsz szenved és semmit nem tehetsz érte, az borzasztó.

Semmiképp ne mond el kérdező, tönkreteheted az életét, ha nincs menekülési terve. Sajnos ilyen elmaradott országban élünk.

2020. okt. 20. 00:24
 16/25 anonim ***** válasza:
86%
Viselkedj úgy mint eddig, és nem lesz semmi gond. Azért gondolj bele mennyire megbízik benned, és fontos vagy neki, ha csak neked mondta ezt el. :)
2020. okt. 20. 00:51
 17/25 anonim ***** válasza:
72%
#14 Annál több csaj marad neked, amennyivel többet a melegek meghagynak. Anyámnak meg személyesen is meg szoktam mondani, hogy nem jó a főztje.
2020. okt. 20. 02:08
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
🙈😂🙈😂nem igaz mert inkább maradnak egyedül vagy belezbulnak 🦸‍♀️🦸‍♀️
2020. okt. 20. 03:38
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
Idenekemegyszépkiskancát haddlocsoljamszétazarcát
2020. okt. 20. 03:42
 20/25 anonim ***** válasza:
78%

Nem értem miért lenne teher? Ennyire fontos pletykálni? Ő dolga majd elmondja ha akarja. Nem egyenrangú a két példa de ha én összehuggyozom magam az ágyban akkor se szeretnêm ha elmondanák...

Uncsid még fél gyerek, nem tudja mit fognak szólni majd ha lesz párja aki támogatja akkor elmondja és lesz ami lesz alapon

2020. okt. 20. 06:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!