Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit kellne tennem a zsarnok...

Deadspacefan kérdése:

Mit kellne tennem a zsarnok szüleim ellen?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy a szüleim teljesen kiidegelnek. Régen általánosban nagyon kövér voltam, csúfoltak engem a szüleim, hogy "dagadt disznő, fogyjál le" stb. Lefogytam, amikor középiskolába kerültem, gondolom kamaszodtam, és változott a testem meg miegymás. És már majdnem két és fél éve együtt vagyok a párommal. És elegem van már, hogy állandóan mindenből anyám a páromat hozza ki hibásként. Lefogytam, és már egyből anorexiás vagyok az anyám szerint. Minden rosszat amit teszek, vagyis minden ami az ő szemében rossz, az mind vagy azért van, mert sovány vagyok, hülye vagyok, vagy a párom tehet róla. Ő szerintük idegbeteg vagyok, közben meg csak ők csinálnak ki idegileg. Minden amit csinálok, például megeszek egy tál görög salátát, akkor az a párom miatt van, meg amiatt, hogy anorexiás vagyok. Már nem bírom idegekkel. Mit kellene tennem szerintetek? Amire kikerülök a házból, addigra kész idegroncs leszek.

2020. okt. 18. 20:25
1 2
 11/16 Thispain ***** válasza:
22%
Szerintem egyszer menj el odáig, hogy "intézetbe" rakjanak. Ha ez csak üres fenyegetőzés részükről, akkor kivettél a kezükből egy fegyvert, ha nem, a leírás alapján nagy eséllyel jobb is, mintha otthon lennél. A velük szembeni pozíciód megerősítése érdekében te magad is elmehetsz a gyámhivatalhoz, vagy egyéb helyre.
2020. okt. 18. 22:41
 12/16 anonim ***** válasza:
15%
Kezdj el uralkodji rajtuk. Kerísd hatalmadba őket tanítsd meg nekik, hogy te vagy a felsőbb rendű lény majd uralkodj dicsőségben és becsülettel néped felett
2020. okt. 18. 23:52
 13/16 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem anyukaddal ulj le es mond el neki ezt egy szuszra: anya emlekszel amikor altalanosban kover voltam? Mindig azt mondtad kover vagyok fogyjak le. Most vekony vagyok es csufolsz anorexias vagyok. Szerinted forditott esetben ez neked hogyan esne, mert nekem nsgson rosszul es nagyon bant ugy erzem nem is szeretsz.
2020. okt. 19. 07:52
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Jelentsd fel őket. A hegesedés elég bizonyíték a rendőrségnek. Bűncselekmény, amit a szüleid csinálnak.
2020. okt. 19. 09:18
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Szóval mindegy, hogy milyen vagy, mindig kritizálni fognak és sosem leszel jó nekik. Hány éves vagy?
2020. okt. 19. 12:02
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Elköltözni és sosem keresni őket többé.
2020. okt. 19. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!