Anyám nagyon jóba lett azzal a személlyel akit utálok. Jogosan haragszok rá ezért?
Évek óta nem szimpatikus nekem a csaj, és régebben együtt ‘utáltuk’ vagy nem tudom hogy fogalmazzam meg. Szóval egyikőnknek sem volt szimpatikus. Volt anyukámmal 1 éve egy mélypont a kapcsolatunkban, azóta nagyon megváltozott. Azóta kibékültünk de teljesen más lett a kapcsolatunk. Most pedig hallom vissza, hogy mennyi időt tölt azzal a személlyel akit utálok.
Tegyük hozzá a nő elég szépen ki**ott velem annak idején ebből is indult az ellenszenv részemről.
Azért anyámtól nem ezt vártam volna ezek után. De ő ebbe semmi rosszat nem lát..
Jogosan haragszom rá? Annyira elárulva érzem magam...
Szerintem itt a 80 százalék megint funkcionális analfabéta (vagy nem akarja megérteni, mi a gond).
Alap esetben nem probléma, hogy kivel barátkozik az anyja. De azért ha ártott neki az a valaki, akkor engedtessék már meg, hogy emiatt nehezteljen az anyjára.
Nem tudom, mi olyan nehéz ezen?
Amikor a lányom az iskolavédőnő (másik 5 lány előtt történt) beszólása miatt lett anorexiás (olyan mértékben, hogy 2 hétig az életét mentették a kórházban), és utána felépült, akkor hiába jött oda hozzám jópofizni a gimi védőnője, akkor sem álltam le vele mosolyogva. És azóta sem járkálok el vele kávézni.
Na ez pl. ilyen.
23: azért nagyon nem mindegy, hogy egyszer csúnyán nézett rá (és ettől a kérdező megállt a növekedésben :-DDD) - vagy pedig mondjuk az életére tört.....
Tehát igenis fontos lenne tudni, legalább körvonalakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!