Jogosan várom el a szüleimtől hogy itt aludhasson a barátom?16/L
Figyelt kérdés
A nővérem pasija is itt aludhat de persze az enyémnek nem akarják megengedni.Tiszta ideg vagyok már napok óta mert úgy érzem hogy óvodás kislányként kezelnek akinek semmit nem szabad bezzeg a nővéremnek minden lehet mert ő már elmúlt 18.2020. okt. 14. 15:28
31/56 anonim válasza:
Szerintem minden 16 eves azt gondolja, hogy erettebb a kortarsainal :D En is ezt hittem, pedig rohadtul nem igy volt.
32/56 anonim válasza:
Mert az akkora dicsőség hogy te 2 évvel hamarabb magadba engedted a kolbászt?:-D
33/56 A kérdező kommentje:
Már 3 hónapja együtt vagyunk tehát nem futó kalandról van szó
2020. okt. 14. 19:38
34/56 anonim válasza:
Már 3 hónapja együtt vagyunk tehát nem futó kalandról van szó
:-D :-D :-D
35/56 A kérdező kommentje:
Szeretjük egymást és komolyan gondoljuk :)
2020. okt. 14. 19:41
36/56 anonim válasza:
#32, kolléganőm bunkóbban fogalmaz "viszketett már a p*csája"
asszem, le leszek pontozva <shy>
37/56 anonim válasza:
Szerintem 3 hónap az még nem komoly kapcsolat és szerintem el kellene gondolkodnod, hogy 16 évesen te miért is akarsz fiút vinni a szobádban.Inkább a tanulással foglalkozz ne a szexszel.
38/56 anonim válasza:
6 hónap XD az első kapcsolatom másfél évig tartott, aztán vége lett. nem is értem mire vágsz fel a 3 hónapoddal :'D
39/56 anonim válasza:
Jaaaj sokkal érettebb... Ezt a 14 éves kislányok is nyomatják, akiknek nem vesznek menő rucikat, és leakarnak lépni otthonról.. :D Nem vagy te érett, kislány vagy, egy tini. Úgy is viselkedsz, sőt...
40/56 anonim válasza:
Ha érettebb lennél, nem akarnál 3 hónap "KOMOLY" kapcsi után dugni, és megértenéd, a szüleid miért nem akarják, hogy ott aludjon a csávesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!