Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan várom el a szüleimtől...

Jogosan várom el a szüleimtől hogy itt aludhasson a barátom?16/L

Figyelt kérdés
A nővérem pasija is itt aludhat de persze az enyémnek nem akarják megengedni.Tiszta ideg vagyok már napok óta mert úgy érzem hogy óvodás kislányként kezelnek akinek semmit nem szabad bezzeg a nővéremnek minden lehet mert ő már elmúlt 18.
2020. okt. 14. 15:28
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
78%
Hűha, látom vége a sulinak, a sok sértődött kamaszlány kiéli magát a lepontozásokkal :D pedig elég egyöntetű a vélemény ;)
2020. okt. 14. 15:47
 12/56 anonim ***** válasza:
23%
no igen
2020. okt. 14. 15:48
 13/56 anonim ***** válasza:
91%

Az a helyzet, hogy amíg kiskorú vagy, nem várhatsz el semmi ilyet. A ház a szüleidé, és neked jogod van ott lakni, de ők mondják meg, mit lehet, és mit nem.

Megértem, hogy szeretnéd, de sajnos várnod kell még ezzel, ha nem akarják engedni. A legokosabb dolog talán az, ha nem cirkuszolsz ezért. Megkérdezheted, elmondhatod, hogy szeretnéd, de azt is hozzá kell tenned, hogy elfogadod a döntésüket, bármi legyen is az.

2020. okt. 14. 15:50
 14/56 anonim ***** válasza:
31%
Akkor várhatnád el jogosan, ha a ház fenntartásának, rezsinek és étkezésnek az 1/4-ét te fizetnéd minden hónapban (kb havi 120-150 ezer)
2020. okt. 14. 15:50
 15/56 anonim ***** válasza:
78%
A nővéred is tudott várni 18 éves koráig, tehát volt előtted egy jó példa. Ne akarj te lenni az elkényeztetett hugica, akinek mindent megengednek.
2020. okt. 14. 15:51
 16/56 anonim ***** válasza:
84%
Egyáltalán nem jogos.
2020. okt. 14. 15:54
 17/56 anonim ***** válasza:
83%
Nezd, vannak szigorubb szulok, es vannak engedekenyebbek. Elvarni barmit elvarhatsz, de ha nem engedik, akkor nem. A novered 18 eves volt, amikor megengedtek neki, gondolom neked is majd 18 eves korod utan engedni fogjak. Egyebkent ovodasnak fognak kezelni, ha hisztizel elottuk, hogy marpedig te akkoris azt akarod, hogy a pasid nalad aludjon, es ez mar csak azert sem jo taktika, mert minel tobbet eroszakoskodsz, annal jobban nem fogjak engedni. Varj egy picit, kezeld higgadtan a helyzetet, es kerdezz ra kesobb, hatha.
2020. okt. 14. 15:56
 18/56 anonim ***** válasza:
75%
A franc se akarna egy idegent kerülgetni egész nap. Még wc-re se lehet rendesen elmenni.
2020. okt. 14. 15:56
 19/56 anonim ***** válasza:
8%
Igen, jogosan.
2020. okt. 14. 16:03
 20/56 anonim ***** válasza:
72%

Hát... az én lányom 11 éves, szóval lassan majd terítékre fog kerülni a fiúügy nálunk is. Én amondó vagyok, hogy ha ez az egész a szex miatt van, akkor tök felesleges. A pasik nem éjjeliállatok, tehát nappal is megkettyinthetik a számukra vonzó/szeretett nőt/lányt.

Én megengedném, ha a gyerekem szépen kérné és nem követelné vagy hisztizne amiatt, hogy a barátja nálunk alhasson. Ugyanis azt nem tűröm, ha elvárásai vannak valakinek felém. :) A gyerekem meg végkép ne várjon el semmit, hanem kérjen meg szépen, azt becsülöm.

2020. okt. 14. 16:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!