Miért van kiemelve ez a kérdés? Nagyon sokan asztmások, és nem, senki nem engedné meg a fiának, hogy az asztmájára hivatkozva ingyenéljen.
2020. okt. 24. 15:45
32/54 anonim válasza:
Az, hogy asztmaja van, nem kifogas. Asztmara van gyogyszer, valamint lehet olyan munkat is talalni, ami nem jar "porral meg fuvel". Erettsegivel csomo helyen probalkozhat. De akar egy masik OKJ-t is megprobalhatna, hogy jobbak legyenek az eselyei. A fiadnak nem az asztmaja a baj, hanem az, hogy lusta. 23 evesen mar nem kell eltartanod. En megmondanam neki, hogy vagy kezd valamit az eletevel, vagy repul otthonrol. Ugy lehet, hogy osszekapja magat. Batyam is asztmas megis kemenyen dolgozik.
2020. okt. 24. 15:56
33/54 anonim válasza:
Hiába érdekli a barátnőszerzés így nem lesz barátnője sem. Amúgy én a bal lábamra le vagyok bénulva, mégis itthonról dolgozom, léteznek otthoni munkák is, ha annyira nem akar elmenni szó szerint.
2020. okt. 24. 15:59
34/54 anonim válasza:
Kapna 2 hetet, aztán lecserélem a zárat
2020. okt. 24. 16:40
35/54 anonim válasza:
Ugye tudod hogy ez csak kifogás! Van aki sportol is vele. Milyen suliban bukott meg 23 évesen? És miért csak közmunka jöhet szóba? 23 évesen még egy iskolát sem végzett el? Azért 8 általánosa csak megvan. Azzal gyárba el tud menni. Én mikor elvégeztem a sulit és nem találtam anyám segített, tehát azon volt hogy legyen munkám. Természetes dolog volt hogy dolgozni fogok. 23 évesen már nem kellene eltartanod. Az asztmára amúgyis van gyógyszer. Menjen el vizshálatra, és irasson. Az esetleges rohamra is írnak külön.
A fiad kifogásként használja, teljesen hülyének néz téged amit te nem veszel észre. De így nem lehet végigélni egy életet. Ha nem akarod hogy a fiad hajléktalan legyen ha veled történik valami és már nem tudod eltartani akkor ne szolgáld ki tovább, ne fizesd a telefonját és küld el dolgozni. Ha teherbe ejt egy lányt miből fogja eltartani a gyerekét? Vagy hozzád fognak költözni hogy te tartsd el őket. Gondolkozz!
2020. okt. 24. 21:28
36/54 anonim válasza:
Honnan van a telo? Van rajta net? Az honnan van? TV-t, hogy tud nézni?
2020. okt. 25. 07:58
37/54 anonim válasza:
Anyósom is asztmás, mégis dolgozik. Kétkezi munkákat tényleg nem tudna vállalni, helyette végigcsinált 3 egyetemet, irodai melója van, és semmi tünete nincs. A mi családunkban 18 felett az a helyzet, hogy vagy tanuljon, és akkor bármeddig eltartjuk, vagy dolgozzon, és tartsa meg a pénzét, kártélyozzuk, de az, hogy otthon vakarja a micsodát, az a gyerekek kiváltsága.
2020. okt. 25. 11:14
38/54 Laylah válasza:
Ha Pest megye keleti felében laktok, tudok egy melóhelyet, ahol nincs por se fű és mégis mindig kell ember.
2020. nov. 13. 18:26
39/54 Savlekotő válasza:
Ne haragudj ide el is kellett már jutni hogy ő 23 évesen így él,ebbe te is nyakig vagy de tudom ez a része szar beismerni..
2020. nov. 14. 00:06
40/54 anonim válasza:
Mi ez az asztmás ne hordjon maszkot hülyeség?
Basszus, már precovid hordtam akácvirágzáskor, meg influenzaszezonban, mert asztmásként a mezei takony is 3-4 hétre leterít.
Annyi a különbség, hogy most már nem néznek totál hülyének miatta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!