Szülők! Ti engednétek, hogy a 23 éves fiatok az asztmája miatt ne dolgozzon? Arra hivatkozik.
Fű és por közelébe nem akar menni. Az a gond, hogy mást munkát nem tudna elvégezni.
Így akkor sose fog munkába menni vagy mi lesz vele? Otthon fekszik egész nap mióta a suliba megbukott. Mobilozik, és filmeket néz.
Csak a baratnőszerzés érdekli még más semmi.
Szerintem tuti te vagy a 23 éves csávó.
Na,gyorsan kapd össze magadat!
Mert ha nem,akkor csak egy életképtelen farokhuszár vagy.
(Ha véletlenül nem te vagy az,akkor bocsi )
Sajnos megengeditek neki ezt, eltartjátok, fizetitek a telefonját, stb. Egy kis megszorításra volna szüksége, mert így nem motiválja semmi. Honnan van zsebpénze? Nagyon kemény, de szerintem egyszerűen meg kell vonni tőle ezeket a dolgokat, kapjon enni, persze, de ha valami extra kell, akkor azt nem szabad szponzorálni.
Tutujgatással nem fogja ezt a kényelmet feladni.
Szembesítsd azzal a ténnyel, hogy SEMMI SINCS INGYEN! (Adósságkezelési szolgáltatást kell, hogy igénybe vegyen ÉS TANULJON MEG SPÓROLNI!)
Valamilyen KÖZÖSSÉGBE EL KELL TUDJON JÁRNI - beilleszkedési "próbatétel" céljából. (Munkaügyi központ munkacélú rehabilitációs szolgáltatás igénybevétele, stb.) FIATALOKNAK RENDKÍVÜL SOKFÉLE LEHETŐSÉG VAN!!!
Szerintem az Ember Erőforrások Minisztériumának ellátottjogi képviselőjét keresd - és ott jelezd ezt a problémát! (Magyar Máltai Szeretetszolgálatnál találtam ilyen infót...)
Ui: a maszkviselés viszont VALÓBAN LEHET KOMOLY AKADÁLY - úgy teszek, mintha fegyelmezetten bírnám, közben levegő után kapkodok én is, fuldokolva sok esetben...
A római katolikus egyházhoz ELKÜLDHETED ilyen munkacélú rehabilitációs szolgáltatás céljából - OTT NINCS SEMMIFÉLE ELNÉZÉS, CSAK KŐKEMÉNY FEGYELMEZÉS! (Mint a börtönökben a rabokkal, úgy bánnak...)
Ha esetleg kifinomultabb eszközökkel próbálnád KÖZÖSSÉGBE SZOKTATNI - arra leginkább a protestáns gyülekezeteket ajánlanám (evangélikus, református, stb.) Szerintem az evangélikusak és a reformátusok EGYFORMÁN TOLERÁNSAK!
Ui: viselkedési szabályok, fegyelmezés ott is vannak természetesen. Minden templomukban/imaházukban/gyülekezeti házukban. (Akár a lelkisegély szolgálatokat is felhívhatja/felhívhatjátok - ott rákérdeznek, MIBŐL IS ÉL?!) Édesapa mit szól ehhez a GYERMETEGSÉGÉHEZ?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!