Tényleg rossz szülők lennénk amiért poénosan azt mondtuk,hogy háromból kettő sikerült?
Attól, hogy nevetve mondtok valamit, még nem lesz belőle vicc. Ez egy nagyon erős, negatív megjegyzés volt a részetekről.
Gondolom, ti se tartanátok viccesnek, ha a fiatok kis félmosollyal, kacsintva csak annyit mondana, minden vágya, hogy mielőbb örököljön utánatok. íegyszerűen vannak dolgok, amivel nem viccelünk.
Attól még sikerült ő is, hogy jelenleg nehéz helyzetben van.
Szerintem jó szar dolog az, hogy egy ismeretlen, random embernek kell ezt leírnia a szülőnek.
Érdekes, hogy alapvetően semmi rosszándékot nem mutattak a kérdező szülők, mégis a legroszhiszeműbb válaszok lettek legjobban felpontozva.
Miért kell rögtön a legrosszabbat feltételezni a szülőkről?
Kedves szülők, nem tudom milyen stílusban pojénkodtok, húzzátok egymást a családban, és azt sem tudom mennyire érzékeny a gyereketek, de ettől még nem lesztek rossz szülők.
Ha úgyérzitek a gyereketeket megsérthettétek ezzel beszéljétek meg vele, ennyi.
Mindenki mond olyat amit nem gondol át.
Eléggé visszatetsző ilyennel poénkodni a legnagyobb munkanélküliségek közepén. De ezt már leírták.
Engem apai nagyanyám b*ctatott hasonlókkal. Merthogy miért nem vagyok rámenősebb az interjúkon, miért nem hozom a jobbik formámat stb...
Közben meg "apám" (elhagyott) csak azért jutott be a legjobb szakmai helyekre, mert nagyanyám nagy fejes volt, és beajánlotta... Ilyen ember nekem ne okoskodjon. Meg is mondtam neki, nem is provokált többet.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!