Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg rossz szülők lennénk...

Tényleg rossz szülők lennénk amiért poénosan azt mondtuk,hogy háromból kettő sikerült?

Figyelt kérdés
Itt voltak vasárnap nálunk a nővéremék és szóba kerültek a gyerekek.Nekünk két fiunk van és egy lányunk.A nagyobb fiú és a lány már 16 éves koruk óta jártak nyáron dolgozni és a fiunk gimi után elment külföldre dolgozni és ma már teljesen külön él tőlünk,ahogy a lányunk is elvégzett egy jóhírű egyetemet és Budapesten maradt dolgozni egy nagy multinál ahol jól keres,valamint egy barátnőjével együtt laknak albérletben.A másik fiunk aki a legkisebb ő most 21 éves és nem talált munkát ezért itthon van velünk.Erre mondtuk azt hogy a 3-ból 2 gyerek "sikerült". Majd megtalálja ő is a számításait csak így elvicceltük a dolgot.A nővérem meg rávágta hogy milyen undorító megszólalás volt ez hogy lenézzük a gyerekünket,pedig semmi ilyesmi nem volt benne.Valóban rossz szülők lennénk?
2020. okt. 12. 13:11
1 2 3 4 5 6
 31/53 A kérdező kommentje:
Tény hogy talpraesettebb a másik két gyerekünk de attól még őt is ugyanúgy szeretjük és megadunk neki mindent!
2020. okt. 12. 18:26
 32/53 anonim ***** válasza:
98%
#31 akkor miért kell ilyennel viccelni? nyilván látja hogy az ő útja máshogy alakul mint a testvéreké, miért kell ezt ilyen bántóan megjegyezni?
2020. okt. 12. 18:39
 33/53 anonim ***** válasza:
29%
Szerencsétlen lányotok robotolhat 40 évig a főnökének az undorító koszfészek fővárosban. Szép kis élete lehet. Szomorú, hogy úgy írsz róla, mintha mennyire borzasztó sikeres lenne.
2020. okt. 12. 18:40
 34/53 anonim ***** válasza:
95%
Nem, nem szeretitek a harmadikat, különben nem mondanátok ilyet róla, még viccből sem. (nem, nem volt vicces. parasztság volt, sajnálom szegény hogy ilyen nemzők jutottak neki. Direkt nem használom rátok a szülő szót. mert a fajtátok nem az.)
2020. okt. 12. 18:41
 35/53 anonim ***** válasza:
98%

Attól, hogy nevetve mondtok valamit, még nem lesz belőle vicc. Ez egy nagyon erős, negatív megjegyzés volt a részetekről.

Gondolom, ti se tartanátok viccesnek, ha a fiatok kis félmosollyal, kacsintva csak annyit mondana, minden vágya, hogy mielőbb örököljön utánatok. íegyszerűen vannak dolgok, amivel nem viccelünk.

Attól még sikerült ő is, hogy jelenleg nehéz helyzetben van.

Szerintem jó szar dolog az, hogy egy ismeretlen, random embernek kell ezt leírnia a szülőnek.

2020. okt. 12. 20:20
 36/53 anonim ***** válasza:
98%
Elgondolkodtató, hogy az emberek többsége úgy gondolja, hogy aki személy szerint őnála érzékenyebb, az "túlérzékeny"...
2020. okt. 12. 21:38
 37/53 anonim ***** válasza:
17%

Érdekes, hogy alapvetően semmi rosszándékot nem mutattak a kérdező szülők, mégis a legroszhiszeműbb válaszok lettek legjobban felpontozva.

Miért kell rögtön a legrosszabbat feltételezni a szülőkről?

Kedves szülők, nem tudom milyen stílusban pojénkodtok, húzzátok egymást a családban, és azt sem tudom mennyire érzékeny a gyereketek, de ettől még nem lesztek rossz szülők.

Ha úgyérzitek a gyereketeket megsérthettétek ezzel beszéljétek meg vele, ennyi.

Mindenki mond olyat amit nem gondol át.

2020. okt. 12. 22:08
 38/53 anonim ***** válasza:
97%
Hát, nekem anyám egész életemben ilyen stílusú poénokat mondogatott nekem is, meg másoknak rólam. 22 éves vagyok és küzdök egy kis önértékelési problémával. Megszoktam, hogy nem lehetek elég jó, meg hogy ezen viccelődnek is, és ez sok dologban több akadályt jelent, mint kellene.
2020. okt. 13. 03:13
 39/53 anonim ***** válasza:
96%
37es, mert normális, szerető szülő nem mond ilyet a saját gyerekéről.
2020. okt. 13. 05:44
 40/53 anonim ***** válasza:
97%

Eléggé visszatetsző ilyennel poénkodni a legnagyobb munkanélküliségek közepén. De ezt már leírták.

Engem apai nagyanyám b*ctatott hasonlókkal. Merthogy miért nem vagyok rámenősebb az interjúkon, miért nem hozom a jobbik formámat stb...

Közben meg "apám" (elhagyott) csak azért jutott be a legjobb szakmai helyekre, mert nagyanyám nagy fejes volt, és beajánlotta... Ilyen ember nekem ne okoskodjon. Meg is mondtam neki, nem is provokált többet.

F

2020. okt. 13. 08:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!