Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg rossz szülők lennénk...

Tényleg rossz szülők lennénk amiért poénosan azt mondtuk,hogy háromból kettő sikerült?

Figyelt kérdés
Itt voltak vasárnap nálunk a nővéremék és szóba kerültek a gyerekek.Nekünk két fiunk van és egy lányunk.A nagyobb fiú és a lány már 16 éves koruk óta jártak nyáron dolgozni és a fiunk gimi után elment külföldre dolgozni és ma már teljesen külön él tőlünk,ahogy a lányunk is elvégzett egy jóhírű egyetemet és Budapesten maradt dolgozni egy nagy multinál ahol jól keres,valamint egy barátnőjével együtt laknak albérletben.A másik fiunk aki a legkisebb ő most 21 éves és nem talált munkát ezért itthon van velünk.Erre mondtuk azt hogy a 3-ból 2 gyerek "sikerült". Majd megtalálja ő is a számításait csak így elvicceltük a dolgot.A nővérem meg rávágta hogy milyen undorító megszólalás volt ez hogy lenézzük a gyerekünket,pedig semmi ilyesmi nem volt benne.Valóban rossz szülők lennénk?
2020. okt. 12. 13:11
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
94%

#6:

Te is ugyanolyan new-degeneration vagy ha ez neked vicces.

2020. okt. 12. 14:07
 12/53 A kérdező kommentje:
Mi ezt csak viccből mondtuk
2020. okt. 12. 14:10
 13/53 anonim ***** válasza:
99%
Nem volt vicces, szerintem kérjetek bocsánatot és legközelebb gondolkodjatok, mielőtt viccelődni kezdtek.
2020. okt. 12. 14:18
 14/53 anonim ***** válasza:
100%
Ha én ezt meghallottam volna fiatok helyében, összetörtem volna. Ez mocskosul undorító megszólalás volt. Apám is poénkodott hasonlóval egy nehéz időszakomban. Azóta az égvilágon semmit nem beszélek meg vele, pedig csak "vicc" volt, de a bizalmam egy életre eltűnt. Évekkel ezelőtt történt.
2020. okt. 12. 14:42
 15/53 anonim ***** válasza:
100%
Suttyó paraszt beszólás volt, még pár ilyen, aztán pár év múlva nem tudom hogy fog esni, ha a gyerek meg azt fogja mondani, hogy ti szar szülők vagytok, mert elfogyott az energiátok a másik kettővel és vele már nem foglalkoztatok.
2020. okt. 12. 14:43
 16/53 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen megalázó "poénok“ csak addig nem fájnak, amíg nem te vagy a célpontjuk. Ha ezt rólad mondták volna a szüleid, te se tartanád nagyon viccesnek. Szeretem a sötét humort, de ahhoz kell egy bizonyos szintű intelligencia, hogy tényleg vicces legyen és nagyot üssön. Akinek ez nincs meg, könnyen hülyét csinál magából, vagy rosszabb esetben megbánt valakit.
2020. okt. 12. 14:45
 17/53 anonim ***** válasza:
99%

Kár, hogy akinek szántátok, a saját gyereketeknek nem vicces.

Nekem anyám mondta, hogy lenne mit átszabnia egy sebésznek az orromon :( Kicsit se esett szarul. Úgy mondta ezt, mintha amúgy nem nyomorban lettünk volna éppen akkor.

Egyszerűen nem értem, miért kell a saját gyereketeknek minden önbecsülését aláásni? Vannak személyiségek, akik alig van önbizalma, de kristálytisztán látszik, miért nincs. Megkockáztatom, egész eddigi élete alatt ezt hallhatta tőletek. Még ha nem is konkrétan, de tudatalatt ezzel csesztettétek.

Mélységesen szégyelljétek magatokat!

2020. okt. 12. 14:48
 18/53 anonim ***** válasza:
98%
Ez rohadtul nem volt vicces... Anyámék annó azzal poénkodtak, hogy hármunk közül csak 1-nek van párja 17 éves korunkra. -_-
 19/53 anonim ***** válasza:
0%

#8 te a 7esnek sértésből írtad amit írtál, és álszenteskedésből hivatkoztál arra hogy vicc.

Ezt hívjuk passzívagressziónak.

Míg egy vicc negatív szándék nélkül csak egy vicc.

Pont a viccelődéssel jelezzük, hogy a másik fél nem egy kiszolgáltatott személy a szemünkben, hanem egy álltalunk megbecsült ember.

Csak olyan emberrel nem viccelődünk akit anyira lenézünk, hogy képtelennek tartjuk a vicc fedolgozására.

Az Életrevalók film pont ezt mutatja be, hogy a fekete karakter fesztelen viccelődése semennyire nem lenéző, az állandó védelmező komunikációval ellentétbe.

20/53 anonim ***** válasza:
99%
Mikor rólam van szó, akkor anyám mindig mondja, hogy hát X olyan amilyen, DE azért vele sincsenek nagy bajok. DE... Közbe orvosira járok, soha nem csináltam rossz dogokat. Egyes szülőknek viszket a szájuk. Jó szarul tud esni és úgy érzem, hogy mindig csak mégjobban ellök.
2020. okt. 12. 14:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!