Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit reagálnál, ha a 18 éves...

Mit reagálnál, ha a 18 éves lányodnak lennének veled egyidős férfi "barátai"?

Figyelt kérdés
Igazából egy online stratégiai játékból ismeri őket, nem találkoznak, max Discordon keresztül beszélnek, és állítólag csak a játékról van szó.
2020. okt. 11. 18:31
 1/6 anonim ***** válasza:
94%

Barátokként semmi gond, ha több férfivel tartana nem-baráti kapcsolatot, azzal nem lennék boldog. De itt is az zavarna, hogy egyszerre több van, ettöl függetlenül ez az ö dolga.

Amíg barátokról van szó, meg közös játékról, addig sem a nemük, sem a koruk nem jelent semmit.

2020. okt. 11. 18:39
 2/6 anonim ***** válasza:
22%
Az online barát nem barát, főleg nem játék partnerként; nem is ismerik egymást. Remélném, hogy eleget tanítottam neki, hogy nem szolgáltatja ki magát idegeneknek!
2020. okt. 11. 18:52
 3/6 anonim ***** válasza:
82%
2-es, nekem vannak olyan online barátaim, akikkel sosem találkoztam. Mégis a mindenről el tudunk beszélgetni egymással.
2020. okt. 11. 18:57
 4/6 anonim ***** válasza:
89%

2-es: nagyon le vagy maradva a véleményeddel.

Igenis lehetnek online barátságok és ettöl nem szolgáltatja ki magát az ember.

Nekem is van több sokéves barátságom a neten keresztül, személyes találkozás nem szükséges hozzá, meg nálam legtöbbször nem is lehetséges a távolságok miatt.

Ha a gyerekednek ilyen hozzáállást tanítasz, azzal nagyon sok lehetöséget elveszel töle és megnehezíted az életét!

2020. okt. 11. 19:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell egyből arra gondolni,hogy lesz köztük szex..

Munkám során több apám korú férfival is jóbba lettem,és egyik se akar megdugni.

2020. okt. 11. 19:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem, hogy ezzel mu a gond.

Online, nem is találkoztak, mégis, min kéne aggódni?

2020. okt. 30. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!