Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért érzem idegennek magam...

Miért érzem idegennek magam itthon ?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok , és pár hónapja elkezdtem idegennek érezni magam itthon. A szüleim már nem szeretnek, vagyis kb nagyon kicsit... Pl mindig magamnak veszek mindent , mert bűntudatom van ha valamit eszek itthon vagy veszek amit a szüleim vettek .
2020. okt. 10. 14:54
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Milyen mentális betegség?
2020. okt. 10. 17:09
 12/16 anonim ***** válasza:
42%

Azt neked kellene tudnod!(...hogy mivel jársz pszichológushoz)

2020. okt. 10. 17:14
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem mondtam,hogy mentális betegség egy szóval sem
2020. okt. 10. 17:17
 14/16 anonim ***** válasza:

6-os vagyok, én mondtam.

2020. okt. 10. 17:23
 15/16 anonim ***** válasza:

Lehet csak te erzed igy.

Foleg ha nem mondjak, hogy vegyel magadnak ennivalot.

Talan az inkabb, hogy a tesoid kicsik, oket meg tutijgatni kell, te mar onellatobb vagy, nem kell allandoan pesztralni egy 16 evest es lehet emiatt ugy erzed rad kevesebb figyelem jut.

Estenkent probalj meg veluk beszelgetni.

Vagy egyenesen mondd meg, hogy te is szeretnel a figyelmukbol kapni es tudod hogy a tesoid meg kicsik, de tobb beszelgetes jol esne neked.

Meseld el mi volt a suliban, mik a terveid, most segiteni kene palyavalasztasban is, ez eleg fontos idoszak.

2020. nov. 16. 13:38
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Tök mindegy hogy Euro vagy Forint. Az ország meg lényegtelen a sztori szempontjából. Újságkihordás még külföldön sem fizet olyan jól hogy egy szakembert meg lehessen fizetni belőle hetente kivéve ha a suliban van ingyenes.

Fura hogy egyszer sem beszéltél erről a szüleiddel. Szerintem ez alap lenne. Azért érzed magad idegennek mert nem beszélgettek. Nem állítom higy ez a te hibád, csak azt mondom hogy beszélj eről velük.

2020. nov. 16. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!