Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért érzem idegennek magam...

Miért érzem idegennek magam itthon ?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok , és pár hónapja elkezdtem idegennek érezni magam itthon. A szüleim már nem szeretnek, vagyis kb nagyon kicsit... Pl mindig magamnak veszek mindent , mert bűntudatom van ha valamit eszek itthon vagy veszek amit a szüleim vettek .
2020. okt. 10. 14:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
98%
Mi történt a szüleid és közted? Valaminek történnie kellett, hogy már így érzel.
2020. okt. 10. 15:09
 2/16 A kérdező kommentje:
Igazából nem jó a kapcsolatunk. .. Van 3 kistestvérem, és őket valahogy jobban szerretik. .. fogalmam sincs miért van ez így. .. De én nagyon rosszul érzem magam . Hetente egyszer járok pszichológushoz a szüleim tudta nélkül
2020. okt. 10. 15:24
 3/16 A kérdező kommentje:
Úgy beszélnek velem itthon mint egy utolso senkivel és úgy is bánnak. . Kitűnő tanuló vagyok
2020. okt. 10. 15:24
 4/16 anonim ***** válasza:
45%
"Pl mindig magamnak veszek mindent , mert bűntudatom van ha valamit eszek itthon vagy veszek amit a szüleim vettek " Nem kötözködni akarok, de honnan van a pénzed, ami több tízezer Ft-ot jelent a saját eltartásodra?
2020. okt. 10. 15:43
 5/16 A kérdező kommentje:
Euroban számold 😊 van munkám, suli mellett , újságokat viszek ki , hetente kétszer
2020. okt. 10. 15:47
 6/16 anonim ***** válasza:
86%

Miért veszel olyat, amit már a szüleid megvettek?

"...vagy veszek amit a szüleim vettek "

Egyébként a kamaszkor 14 év körül kezdődik, ez még teljesen egészséges gyerek és szülő életében is problémás korszak.

Neked önmagad által is felismerten van valami mentális problémád, amihez jó dolog, hogy pszichológushoz jársz, remélhetőleg tud segíteni. Az is lehet, hogyha belépsz a felnőttkorba, ez magától elmúlik.

2020. okt. 10. 16:28
 7/16 anonim ***** válasza:

"Úgy beszélnek velem itthon mint egy utolso senkivel és úgy is bánnak"

Akkor ezért érzed így magadat,nem?

"Hetente egyszer járok pszichológushoz a szüleim tudta nélkül"

Ha szbad megkérdeznem akkor hogy? Nem kell fizetni érte vagy te fizeted?

2020. okt. 10. 16:45
 8/16 anonim ***** válasza:

Külföldön éltek?

2020. okt. 10. 16:47
 9/16 A kérdező kommentje:
Én fizetem . Igen külföldön 😊
2020. okt. 10. 16:48
 10/16 anonim ***** válasza:
31%

Jaa értem. Akkor most már én is értem.

Nos nem vagyok pszichológus de ha gondolod privátban beszélgethetünk.

2020. okt. 10. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!