Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleitek szoktak turkálni...

A szüleitek szoktak turkálni a cuccaitok között?

Figyelt kérdés
Ha igen, elismerik-e, vagy hazudnak? Ha elismerik, akkor mivel magyarázzák?
2020. okt. 7. 20:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
nem, se míg ott laktam, se most hogy 1200km-rel arrébb élek
2020. okt. 7. 22:24
 12/15 anonim ***** válasza:
61%
Nem. Ha mondom, hogy kivehet egy zsepit a táskámból, akkor sem nyúl bele.
2020. okt. 7. 22:38
 13/15 anonim ***** válasza:
74%
Régebben rendszeresen, főleg a gépemen vettem észre,(saját gép nyárimunkás pénzből, saját nettel) mikor lejelszavaztam kb 2-nappal később mikor suliban voltam hívott fater, hogy mondjam meg a jelszavamat, (Nem volt a gépemen semmi) Megmondtam, utána mikor hazamentem jól összevesztünk,mit tudtam volna tenni lenyeltem a dühöm, rá egy évvel lettem 18-már szedtem is a cuccaimat a születésnapomon és leléptem,konkrétan a születésnapomon,kora reggel (tudtam már igazolni magamnak napot a suliban) mikor megmondtam hogy azért mert turkálnak a cuccaim között egyből kuss lett, utána ment a hápogás, de leszartam őket, azóta nem tartom velük a kapcsolatot.
2020. okt. 7. 22:48
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, anyám mindig. Azzal az ürüggyel, hogy szemetet szedte össze. De közbe átnézett minden fiókot, beleolvas szinte mindenbe. Nulla magánszféra. Ha megemlitem, akkor csak vita 😅
2020. okt. 7. 23:24
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is anyám szokott turkálni.Rettentően felháborít.Ha szóvá teszem, AKKOR MÉG Ő van felháborodva hogy nem turkál.

Meg még olyat szokott, hogy bejön a szobámba, én meg mondom neki hogy ne jöjjön be, és AKKOR IS Ő van felháborodva, hogy ki vagyok én, hogy ne mehetne be a szobámba.Magánszféra nálam is nulla.

2020. okt. 8. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!