Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleitek szoktak turkálni...

A szüleitek szoktak turkálni a cuccaitok között?

Figyelt kérdés
Ha igen, elismerik-e, vagy hazudnak? Ha elismerik, akkor mivel magyarázzák?
2020. okt. 7. 20:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%
Nem. Tiszteletben tartják az életemet és a magánszférámat. Én se kutakodok náluk.
2020. okt. 7. 21:01
 2/15 anonim ***** válasza:
93%
Nem szoktak.
2020. okt. 7. 21:02
 3/15 anonim ***** válasza:
93%
Nálunk nem szokás mások cuccai között turkálni.
2020. okt. 7. 21:04
 4/15 anonim ***** válasza:
93%
Csak anyum de általában arra fogja hogy "csak kiválogattam a szemetet az asztalodról" És hiába mondom hogy álljon le csak nem. De alkalmazkodtam és a fontosabb dolgokat eldugom jól és szándékosan kupit tartok hogy csak én találja meg amit keresek sőt van amit pl a pincébe rakok hogy ne minden egy helyen legyen.
2020. okt. 7. 21:05
 5/15 kicsibarany ***** válasza:
72%
Nem, de én nem is adok rá okot. Talán az érdekli őket hogy van-e drog a házban.
2020. okt. 7. 21:05
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
#4 vagyok azt elfelejtettem hogy a szilveszteri pezsgőt se iszom meg mert nem szeretem az alkoholt de nem izgatja őket.
2020. okt. 7. 21:07
 7/15 everlight ***** válasza:
87%
igen,anyám szokott,
2020. okt. 7. 21:29
 8/15 anonim ***** válasza:
97%

Nem igazán szoktak kutakodni, ha valami kell akkor inkább nekem szolnak.

Nálam inkább az van, hogy lerakok valami fontosat az asztalra vagy valahova, és valaki azt gondolja, hogy az nem oda illik, aztán elrakja. Utána meg kereshetem, mert általában senki nem emlékszik, hogy hova rakták.

2020. okt. 7. 21:31
 9/15 anonim ***** válasza:
95%
Nem.
2020. okt. 7. 21:41
 10/15 anonim ***** válasza:
78%
Nalunk nem szokas. En csapdakat is állítottam, mert kicsit paranoias voltam. Pl. Ha kinyototta volna a. Szekrenyt akkor elmozdultak volna a papirok. Amit utolag ellenorizni tudok. De volt sok mas is. Soha soha nem volt ilyen,h lebuktak volna. Szégyenlem magam utolag, h nem biztam bennuk. Ez azert alakult igy mert az akkori nagy szerelmem anyja viazont mindent atturkalt a 3 gyerekenel es nekunk buszken meselte h mit talalt a legkisebb szemeteseben. En teljesen kiakadtam h ilyen van. Foleg h, ebbol, tudtam nalunk, is kutakodott, ebbol, jott a paranoia otthon. Az akkori, anyós viszont megbukott a capdaimban. Olyanbrendes lany lettem ezekutan, h 20ev utan is akarmi van en kiviszem a szemetet, meg ha a mostani oarom szuleihez megyunk videkre....
2020. okt. 7. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!