Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Baj hogy otthagytam a beteg...

Baj hogy otthagytam a beteg anyukámat?

Figyelt kérdés
Ez már lefutott ügy csak kíváncsi vagyok a véleményetekre. Testvérem felhívott hogy az anyukánk kórházban van, menjek mert szeretné hazavinni de ápolásra szorul és egyébként én úgysem dolgozom és egyedül élek. Mentem, segítettem. Már az első nap kiderült hogy a szülői házban a testvérem húsz évvel fiatalabb párjával él. Aki kijelentette hogy vagy ő vagy az anyukánk lakik a házban /5 szoba+ nappali/. Mikor megtudtam hogy idősotthont keresnek, akkor eljöttem, mert ebben nem akartam részvenni.

2020. okt. 7. 17:15
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
69%
Hány éves voltál, amikor örökbefogadott? Volt apukád is?
2020. okt. 8. 06:35
 42/51 A kérdező kommentje:
Kedves 40-es, mint írtam a kórházban látogattam naponta az anyukám. Előtte mivel 150 km-re laktam két havonta mentem látogatóba és hetente hívtam telefonon.
2020. okt. 8. 07:58
 43/51 anonim ***** válasza:
64%

felhívott hogy az anyukánk kórházban van, menjek mert szeretné hazavinni

Bocs, de ez azt jelenti, akkor szólt, hogy kórházban van, amikor haza kellett vinni...

2020. okt. 8. 08:47
 44/51 A kérdező kommentje:
Kedves 41-es, 6 éves voltam. Volt apukám, de elváltak 14 éves koromban. 10 voltam amikor anyukám megtudta hogy várandós akkor azt mondta visszavisznek az állami intézetbe. Nem volt maradásom előtte, mindig káromkodva beszélt velem ha mások nem hallották. Kollégiumba kerültem mivel senki nem akart rólam gondoskodni.
2020. okt. 8. 08:52
 45/51 A kérdező kommentje:
Kedves 43-as, nyelvtanilag igazad van. Remélem azért megérted amit mondani szeretnék.
2020. okt. 8. 08:57
 46/51 anonim ***** válasza:
85%

Felejtsd el "anyukádat"!

Hagyj hátra mindent, mert csak lehúz a múlt! Higyj egy szebb jövőben, mert te is megérdemeled a boldogságot!

2020. okt. 8. 10:05
 47/51 anonim ***** válasza:
87%

Azért annyira érdekes amikor valaki kiír egy alapkérdést amiben semmi durva részletet nem oszt meg, majd amikor megmondják neki sokan hogy mekkora tahó, akkor előjönnek ilyen szappanoperába illő részletek.

Életszerűtlen.

Ha én kiírok egy kérdést akkor minden releváns információt megosztok, hogy a teljes képet látva tudjanak válaszolni rá, nem pedig később csöpögtetem a részleteket hogy visszanyerjem a válaszolók szimpátiáját...

2020. okt. 8. 10:32
 48/51 A kérdező kommentje:
Kedves 47-es, alapjáraton igazad van. Gondolom nem olvastad a 4-es kommentem amiben vázoltam a családi viszonyokat. Nem írnék ki kérdést hogy idegenek szimpátiáját elnyerjem. Egyszerűen kíváncsi voltam, hogyan döntenének olyan emberek akiknek fontos a szeretet.
2020. okt. 8. 11:07
 49/51 anonim ***** válasza:
87%
Anyukádé a ház, így ő marad benne. Akármilyen is, akárhogy is próbálta tönkretenni a kapcsolatukat, jogilag akkor is övé az ingatlan. Tesódék menjenek el, anyukád meg majd megbékél.
2020. okt. 8. 11:10
 50/51 A kérdező kommentje:
Kedves 46-os, köszönöm hogy nem feltételezed így ismeretlenül rólam h. hazudnék. Igen azon munkálkodom hogy a múlt ne árnyékolja be az életem.
2020. okt. 8. 11:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!