Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Baj hogy otthagytam a beteg...

Baj hogy otthagytam a beteg anyukámat?

Figyelt kérdés
Ez már lefutott ügy csak kíváncsi vagyok a véleményetekre. Testvérem felhívott hogy az anyukánk kórházban van, menjek mert szeretné hazavinni de ápolásra szorul és egyébként én úgysem dolgozom és egyedül élek. Mentem, segítettem. Már az első nap kiderült hogy a szülői házban a testvérem húsz évvel fiatalabb párjával él. Aki kijelentette hogy vagy ő vagy az anyukánk lakik a házban /5 szoba+ nappali/. Mikor megtudtam hogy idősotthont keresnek, akkor eljöttem, mert ebben nem akartam részvenni.

2020. okt. 7. 17:15
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
95%
Akkor séta a családsegítőbe. amúgy miért kell lepontozni azt aki megkerdezi mi a baj? Szerintem nagyon nem mindegy,hogy lábtörés vagy demencia.
2020. okt. 7. 18:08
 12/51 anonim ***** válasza:
85%

Tehát a testvéred odaköltöztette a párját édesanyád nyakára aki kénytelen volt az új párral lakni ha akart-ha nem, emiatt annyira elkeseredett hogy képes lett volna öngyilkosságot is elkövetni. Erre a testvéred nem megy külön a párjával másik házba vagy lakásba kettesben, ahogy a normális felnőtt embereknél szokás, hanem továbbra is a szülői házban héderelnek, és még ők teszik ki és küldik otthonba édesanyátokat, te pedig hagyod. Hát gratulálok, remek gyerekei vagytok.

Nagyon kell már az az örökség, mi?

2020. okt. 7. 18:13
 13/51 A kérdező kommentje:
6-os értem, de ez a szülő ház. 10-es, köszönöm hogy nem ítélkezel felvettem.
2020. okt. 7. 18:15
 14/51 anonim ***** válasza:
90%

Bocsi, de kié a ház?

Tesód nőjének egy kijelentés után annyit mondtam volna, hogy OK, akkor máe csomagolhat is, mert anyukátok fog a házban lakni, ahogy eddig is. Főleg ha az övé.

2020. okt. 7. 18:17
 15/51 A kérdező kommentje:
Anyukánkké a ház
2020. okt. 7. 18:20
 16/51 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mi a gond? Tesód leválik anyádról es elköltözik. Téged eddig is les. art mind a kettő. Anyukád valahogy fenntartja a házat.
2020. okt. 7. 18:24
 17/51 anonim ***** válasza:
90%

akkor milyen jogon lesz ő onnan kitéve? hogy a 20 évvel fiatalabb luvnya élvezhesse az 5 szobás házat?

azonnal keresnék egy ügyvédet

2020. okt. 7. 18:25
 18/51 anonim ***** válasza:
95%
Akkor anyuka szépen összepakolja a luvnya cuccát és kibaxa az ajtó elé. Nyugodtan segíts neki. SEMMI joga nincs ott bármit is intézkedni, de még a tesődnak sem. A házba az mehet be, akit anyukád beenged (remélhetőleg tesó nem kapott haszonélvezetet a házra, mert akkor viszont gáz van).
2020. okt. 7. 18:25
 19/51 anonim ***** válasza:
81%
A kérdésedre válaszolva pedig: igen, nagyon nagy baj, hogy magára hagytad a beteg anyukádat ezekkel az "emberekkel".
2020. okt. 7. 18:26
 20/51 anonim ***** válasza:
100%
anyuka ott cseszte el, hogy a felnőtt fiát nem rakta ki időben, aztán beengedte magukhoz a fiatal hölgyikét is.
2020. okt. 7. 18:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!