Hogyan vegyem rá anyát, hogy ne fertőzzön meg?
Nem tudom, harmónikaajtóm van... :( Örülök, hogy egyáltalán van ajtóm, anyának és húgomnak nincs.
Kettes, bocsánat ha annak tűnik, senkit nem áll szándékomban provokálni, inkább én félek a hülye betegségektől ennyire. De jogosan szerintem, utálok a taknyomtól fulladozni.
Talán azért nem megy betegallomanyba mert nem kapna szinte semmi fizetést és 2 gyereket plusz saját magát is el kell tartania..
Inkább próbálnád ápolni és segíteni neki, hogy otthon csak pihenjen.
Fuldokló köhögő embernek nem a száját kéne betömni, a saját házában, hanem szólni, hogy: pihenj le, majd én megcsinálom a házimunkát.
Ja és nem árt szellőztetni sem jó gyakran.
Önfejű, nem enged házimunkát csinálni, mert szerinte söprögetés közben is felgyújtom a házat. Mindent is ő csinál és semmit sem enged, mindent csak az ő felügyelete alatt lehet és ha bele is kezdek valamibe, 2 perc alatt belenyúl. Öntörvényű, nem enged a makacsságából sajnos.
Nem azt mondom, hogy tömje be a száját, de a maszk sokat segítene a közös helyeken pl wc, arra a kis időre.
Szellőztetek természetesen, bár egy veszélyes mulatság. Inkább nem részletezem miért.
Akkor táplalkozz egészségesebben, szellőztess, legyél sokat a levegőn. Igazából az a maszk nem fog megvédeni 100%-osan.
Ha nincs körzeti orvosotok mégis hova mentek ha betegek vagytok? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!