Elhinnétek egy anyukának,aki évek óta zaklatja az exét, hogy miért nem foglalkozik a gyerekkel, hogy a gyerek miatt csinálja?
Miért kellene idegeneknek köszöngetni?? Én sem szoktam és férfi vagyok. Az a te bajod, hogy egy frusztrált nőgyűlölő vagy. Tudod, ha a feleségemmel úgy döntenénk, hogy elválunk, a feleségem viselkedhetne akárhogy, én akkor is keresném a gyerekemet, mert nem vagyok egy utolsó s.ggfej. Nyilván nem érted, mi a probléma a s.ggfejséggel, mert te is az vagy, ezért próbálod őket ennyire védeni.
Veled kár vitatkozni, mert együgyű vagy és csak gyűlölködsz. Remélem, gyereket nem csinálsz ennyi felelősségtudattal.
Mi köszönünk ismeretleneknek is, főleg ha ő is köszön.
Ennyi a különbség
Falusi paraszt, köszöngess csak minden idegennek :D
Büszke lehetsz magadra hogy köszöngetsz feleslegesen hogy másoknak benyalj ismeretlenül is, miközben akivel valóban foglalkozni kéne, a saját véreddel, azt meg telibeszarod.
Bár kétlem hogy van gyereked és remélem hogy nem is lesz, őstulok.
Tehát a mai leendő anyukák azért nem köszönnek mert azzal lelepleznék sóvárgásukat a másik ember iránt?
Taníts még.
Ha a gyerek pszichológus jár és nem tanul meg köszönni, akkor az az apuka hibája? Mi történik vele a hét többi 6 napján?
Ma már leszbi pár is nevelhet gyereket.
Vagy mentek oda is csengetni, hogy valamelyik beöltözik-e apukának.
Ne hülyítsetek már
Ne legyél már ostoba, bakker. Hogy jön ide a köszönés, meg hogy jönnek ide a leszbikusok? Itt arról van szó, hogy van egy apa, aki nem foglalkozik a gyerekével, nem áll vele szóba stb.
Ha az én gyerekemmel csinálná ezt az apja, igenis megkérdezném az apját, hogy mégis mit képzel. A gyereket együtt vállaltuk, neki is ugyanannyira felelőssége, mint nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!