Elhinnétek egy anyukának,aki évek óta zaklatja az exét, hogy miért nem foglalkozik a gyerekkel, hogy a gyerek miatt csinálja?
Az a férfi, aki nem áll többet szóba a gyerekével, az egy hulladék. Mint az én apám.
Ha rajtam múlik, egyedül fog megdögleni.
Nőként nem teljesen értek veletek egyet. Ráadásul engem is elhagyott az apám, de a gyerektartást fizette, illetve ő próbált közeledni, de anyám kézzel-lábbal tiltakozott. Még nem voltam egy éves, amikor elváltak (csak "miattam" vette el), és 9 éves koromban tudtam meg, hogy nem a nevelő apum az apám, amikor már jogi útra terelte a dolgot. Másfél évig nála voltam, de senkinek nem volt jó, utána megszakadt a kapcsolat. Anyám akárhányszor felmerült a neve, olyan gyűlölettel beszélt róla, hogy csak na... Felnőtt fejjel kerültünk újra kapcsolatba, anyám kézzel-lábbal tiltakozott ellene. Neki is új családja volt, és nem mondom, ha a mostani felesége lett volna az első "mostohám", nem maradtam volna velük szivesebben...
Másrészt lehet szidni apukát, viszont én ismerek olyan nőket is, akik csak azért szültek, hogy majd akkor apuka velük marad, és gondoskodik a családról.
Ennyi információból nem lehet (és nem is kell megitélni) egyik felet sem. Mindazonáltal a gyerek az áldozat, akárhonnan nézzük.
Nincs gyerekem, de ilyenkor hol van a rengeteg elvált nő? Gondolom ők is a gyerek miatt váltak el.
Vagy csak az apukák válnak?
Vagy még válás után is ugrani kell, ha a nők fütyülnek?
Nem lehet tiltani, meg szabotálni, mivel kötelező biztosítani és a családsegítő közbelép, ha anyuka nem teszi lehetővé.
De gondolom, a szokásos kamu kérdés, hogy szidjuk az elvált anyukákat. Hát nem jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!